05-12-14

Non-Stop kerstmuziek van start op de radio (Music Choise)

Non-Stop kerstmuziek van start op de radio (Music Choise)

.

                                            christmas

Sinterklaas moet morgen nog wel langskomen maar dat neemt niet weg dat de kerstmuziek zijn weg nog niet zou gevonden hebben.

.

Wie er niet genoeg van krijgt én ze graag non-stop wil horen kan natuurlijk afstemmen op het internet.Via deze weg zijn er ongetwijfeld wel meerdere non-stop kerst-radiostations te horen.Een voorbeeld hiervan is b.v. Sky Radio Christmas Channel.

.

Als abonnee van Telenet (digitaal) hoef je zelfs uw PC niet aan te zetten om van de non-stop kerstmuziekjes te kunnen genieten.Je laat ze weergalmen via de eigen (gewone) radio (versterker) bij u 't huis of... je luistert ernaar terwijl de TV aanstaat.

.

Music Choise is terug actief met zijn MC Christmas Channel.De uitzendingen zijn ongecodeerd en wie dus een digitaal basispakketje heeft kan volop (gratis) meegenieten, zelfs 24/24.Geen reklame, nieuws-of andere (storende) berichten dus ! 

.

Afstemmen op voorkeurkanaal 989 is wél nodig om de kerst bij u huis nu al binnen te halen!

.

music choise kerst telenet.JPG

Je ziet (leest) zelfs wat gaande is én wat er komen gaat.

.

Kerstboom? Check! Pakjes? Check! Sneeuw? Laat ons hopen... Dan alleen nog de muziek. En daar zorgen zij voor. Met Music Choice: drie weken lang de grootste kerstfavorieten aller tijden!

.

Net zoals de voorbije jaren brengen ze al je favoriete kerstjingles, van de klassieke Crosby tot een winterse Wham!, op Music Choice. Dat is een tijdelijk kanaal op je tv, waar ze de beste kerstmuziek van de voorbije 50 jaar draaien. Ze kunnen putten uit een bibliotheek van ruim 2.000 nummers. Daarin zitten alle klassiekers, de beste kerstsongs van 2014 én nieuwe versies van vertrouwde nummers. De perfecte soundtrack voor je kerstfeest of een rustige avond kerstkaarten schrijven en geschenkjes inpakken.

.

telenet kerst music choise.jpg

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.