03-12-14

'Blokken For Life':Tien quizmasters aan de slag

'Blokken For Life':Tien quizmasters aan de slag

.

Ben Crabbé heeft tien quizmasters gestrikt voor de speciale editie van "Blokken" naar aanleiding van Music For Life. Evy Gruyaert, Koen Wauters, Rani De Coninck, Bart De Pauw, Steven Van Herreweghe, Luc Appermont, Bruno Wyndaele, Walter Grootaers, Frieda Van Wijck en Erik Van Looy zullen meespelen ten voordele van het Kinderarmoedefonds.

.

blokken.jpg

.

Van maandag 15 december tot en met vrijdag 19 december worden vijf speciale afleveringen van "Blokken" uitgezonden op Eén. De reeks "Blokken For Life" wordt uitzonderlijk na "Het Journaal" uitgezonden op Eén.

.

Tien bekende quizmasters zullen in de week voor Kerstmis het beste van zichzelf geven ten voordele van het Kinderarmoedefonds.

.

"Blokken For Life" komt er naar aanleiding van de nieuwe actie van Music For Life van Studio Brussel. Eerder vandaag stelde Radio 2 het nummer "Mag ik dan bij jou?" voor. De presentatoren van de zender hebben het lied van de Nederlandse Claudia de Breij gecoverd ten voordele van het goede doel.

.

Naast de presentatoren van Radio 2 zingen ook verschillende bekende Vlaamse artiesten mee, onder anderen Udo, Gene Thomas, Christoff en Belle Perez.

.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.