02-12-14

Warmste week:Merckpoel, De Bruyn en Byloo gaan kamperen

Warmste week:Merckpoel, De Bruyn en Byloo gaan kamperen

.

Linde Merckpoel, Sam De Bruyn en Vincent Byloo (foto's VRT). Dat zijn de stemmen van Studio Brussel die dit jaar de presentatie van Music For Life tijdens de zogenoemde Warmste Week voor hun rekening nemen.

.

warmste week.jpg

.

Sinds verschillende jaren is het dé vraag die op ieders lippen brandt telkens Music For Life dichterbij komt: wie zal het liefdadigheidsinitiatief van Studio Brussel presenteren? Zopas heeft de VRT-zender de namen bekendgemaakt van de radiostemmen die deze taak dit jaar op hun schouders nemen. Het gaat om Linde Merckpoel, Sam De Bruyn en Vincent Byloo.

.

warmste week2.jpg

.

Tijdens De Warmste Week van 18 tot en met 24 december zullen ze vanuit een openluchtstudio in Boom platen draaien, artiesten ontvangen en kennismaken met tal van mensen en verenigingen die geld inzamelen voor een goed doel naar keuze. Dit jaar hebben meer dan 850 vzw's zich geregistreerd op de website van Music For Life.

.

.

Voor Byloo is het de eerste keer dat hij Music For Life presenteert. De Bruyn en Merckpoel hebben in het verleden al verschillende edities voor hun rekening genomen. Die laatste deed dat vorig jaar nog, toen samen met Siska Schoeters en Stijn Van de Voorde.

.

naamloos.png

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.