09-01-15

TuneIn Radio opnieuw verbeterd

TuneIn Radio opnieuw verbeterd

.

TuneIn Radio, de grootste radio-app op de iPhone en iPad, is voorzien van een stevige update voor beide platformen. De applicatie ondersteunt nu bijvoorbeeld de Handoff-functionaliteit van Apple als je iOS 8 hebt.

.

tune in radio.png

.

Daarmee kan je probleemloos op de iPhone verder gaan met muziek luisteren waar je op de iPad was gebleven. Ook kan je het geluid van TuneIn via Chromecast van Google op de speakers van je tv zetten. TuneIn Radio is verder verbeterd voor slechtziende gebruikers door verbeteringen in VoiceOver, dat nu duidelijker voorleest waar je in de app bent en welk radiostation je zoekt en afspeelt.

.

TuneIn zegt dat er op de iPad eveneens algemene designverbeteringen zijn doorgevoerd, maar anders dan dat de app iets opgeruimder oogt, zijn er nog genoeg verbeterpunten. Zo is de tekst onder de zenders nog steeds priegelig en zijn de menuknoppen waarmee je schakelt tussen Home, je profiel en zenders zoeken eveneens nog erg klein. De afspeelknoppen onderin beeld reageren op de iPad 3 ook nog niet erg direct: het duurt bijvoorbeeld even voordat TuneIn het stoppen van een radiozender registreert.

.

Als laatste aspect van versie 6.8.1 verwijderde TuneIn enkele fouten en zijn er verbeteringen doorgevoerd in het geluid van gesprekken. TuneIn vraagt inmiddels 8,99 euro voor TuneIn Pro, die zonder reclame is en een opnamefunctie geniet. De gratis versie heeft wel reclame.

.

.

Bericht: iCulture

.

Radio19 (NBP)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.