07-12-14

Radio 19 geeft winter meer kleur

 

Radio 19 geeft winter meer kleur

.

Met de kortste en de meest donkere dagen in het vooruitzicht, schakelt Radio 19 een versnelling hoger om het thuis (of waar er wordt geluisterd), nog niets aangenamer te maken.

.

banner radio 19 Hits uit jouw jeugdjaren.png

.

Radio 19 is niet enkel muziek uit jouw jeugdjaren, maar dat zijn ook de vele stemmen die de luisteraar dagelijks gezelschap houden. Zij maken het verschil tussen de muziek die uit een cd-speler, iPod of ouderwetste platendraaier komt en dezelfde plaatjes die je op de radio hoort. De Radio 19-crew wordt gevormd door mensen die hun sporen al vele jaren verdiend hebben achter de microfoon. Je hoorde hen bij Radio Monique, Radio Gemini, Radio 2, Radio 192, Radio Noordzee International, Radio Caroline North, Radio Mi Amigo, Radio Contact, Radio Minerva, Radio Waddenzee… Om er slechts een tiental uit te pikken.

.
Het zal diezelfde luisteraar dan ook plezier doen dat een oud-Maeva presentator vanaf 1 december uitbreiding krijgt bij Radio 19. Werner Michiels zal vanaf aanstaande maandag niet één keer (op woensdag), maar vijf maal te horen zijn. Iedere werkdag tussen 15:00 en 16:00 uur is er een aflevering van zijn Hitjes op Leeftijd gepland.
.

WernerMichielsTiger.jpg

Foto: Werner Michiels begon zijn radio-avonturen bij Radio Tiger, begin jaren 80 (van de vorige eeuw) 

.

Eldoradio van en met Bart Pieters en Daniël Dewit verhuist daardoor naar de middag. Vier keer in de week schuift het illustere duo mee aan tafel tussen 12:00 en 13:00 uur. Edward Klein, die sinds de start van Radio 19 dit tijdslot voor zijn rekening neemt, doet het iets rustiger aan, maar blijft Lunchtime presenteren op de woensdagmiddag.
.

Ook de Britse Invaders doen een extra schepje kolen in de kachel. Op vrijdag komt er immers een gepresenteerd uurtje bij. Tony David breit op zijn beurt een verlengstuk aan de eerste stappersavond. Vanaf 5 december hoor je hem na de twee uur durende show van Dave Williams, tussen 23:00 uur en middernacht dus.
.

Voor de fans van zeezenderradio is er ook goed nieuws, want vanaf 6 december, wordt 19 nog iets meer offshore radio. Paul de Haan gaat immers het tijdslot 18:00-19:00 uur voor zijn rekening nemen met het programma Wereldwijde Marine Broadcasters Radio Oldies (WMBRO). Zaterdag aanstaande begint sterk met een aflevering die helemaal in het teken staat van Radio London…
.

Het volledige programmaschema vind je HIER.

.

Radio19 (NBP)

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.