27-11-14

Blokken spelen met collega-quizmasters van Ben Crabbé

Blokken spelen met collega-quizmasters van Ben Crabbé

.

In de week van 15 december zal "Blokken" (foto VRT) uitzonderlijk pas na het journaal van 19 uur worden uitgezonden. Dat heeft VRT-woordvoerder Hans Van Goethem bevestigd. Die wijziging betekent ook dat het magazine "Iedereen Beroemd" gedurende een week voor het avondjournaal wordt uitgezonden.

.

blokken.jpg

.

"Tijdens de traditionele "Warmste Week" van Studio Brussel spelen ze gedurende één week "Blokken for Life", zegt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem. "Het gaat om vijf afleveringen waarin beide kandidaten telkens spelen voor een goed doel naar keuze. We willen deze bijzondere Blokkenafleveringen extra onder de aandacht brengen. Dat verklaart onze keuze om die vaste quizafspraak in de vooravond uitzonderlijk te verlaten tot na het journaal."

.

De kandidaten zijn intussen gekend.Steven Van Herreweghe, Koen Wauters, Evy Gruyaert, Rani De Coninck, Luc Appermont, Bruno Wyndaele, Erik Van Looy, Walter Grootaers, Frieda Van Wijck en Bart De Pauw nemen het tegen elkaar op voor het goede doel in "Blokken For Life".

.

Samengevat

.

Van maandag 15 december tot vrijdag 19 december steunt "Blokken" Music For Life, de benefietactie van Studio Brussel.In deze speciale "Blokken For Life"- week nodigt Ben Crabbé dus elke dag twee bekende collega-quizmasters uit die spelen voor een goed doel dat Ben gekozen heeft.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood 

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.