26-11-14

Altijd & overal bij jou: Radioplus

Altijd & overal bij jou: Radioplus

.

Radioplus is de nieuwe radiospeler van de VRT. Nog nooit eerder was radio mobieler, visueler en interactiever.

.

Via radioplus.be kunnen luisteraars hun favoriete radioprogramma's online beluisteren en herbeluisteren, reacties doorsturen en hun lievelingsmuziek delen met vrienden. Er is ook een app van Radioplus voor smartphone beschikbaar. De nieuwe radiospeler is visueler dan ooit en een stevige stap voorwaarts voor wie mobiel naar radio wil luisteren.

.

radio + vrt radio.jpg

.

Via Radioplus kunnen luisteraars luisteren naar Radio 1, Radio 2, Klara, Studio Brussel, MNM, MNM Hits, Klara Continuo en Nieuws+. Met de vernieuwde radiospeler wil de VRT het comfort vergroten voor wie online en mobiel naar de radio luistert.

.

De radio-ervaring via Radioplus is visueler dan ooit. Zo zien luisteraars naast afbeeldingen van de presentatoren ook afbeeldingen van de gespeelde songs en artiesten die te horen zijn op de radio.

.

De laatste verkeersinfo, het meest recente nieuws of je favoriete programma, ze zijn steeds toegankelijk via Radioplus, waar en wanneer je ook wil.

.

In de afspeellijst krijgen luisteraars een overzicht van de laatst gespeelde songs. Via de programmagids kunnen luisteraars de titel van een song of artiest snel in de playlists terugvinden of het programmaschema raadplegen. Gebruikers kunnen beluisterde muziek ook delen via sociale media of online aankopen.

.

Ten slotte gaat reageren op een programma via sociale media, e-mail of sms via Radioplus heel snel en gemakkelijk.

.

Radioplus in zijn huidige vorm is het resultaat van een lange testfase waarin gebruikers feedback konden geven op een betaversie en zo ook mee de nieuwe radiospeler hebben vorm gegeven.

.

In de ontwikkeling van Radioplus werd ook maximale toegankelijkheid voor personen met een visuele beperking nagestreefd.

.

Radio + vrt radio herbeluister.jpg

.

Radio2

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.