22-11-14

Vidzone gratis in Lage Landen

Vidzone gratis in Lage Landen

.

Samsung komt met de streamingservice Vidzone, een muziekvideodienst die gratis is voor Nederlandse en Belgische gebruikers van de toestellen van het merk.

.

.

Met Vidzone kan je gratis on-demand muziekfilmpjes bekijken. Voorwaarde is wel dat je een smartphone, tablet of smart-tv van Samsung hebt. Vidzone bestaat uit ruim 85.000 bestanden, waaronder (exclusieve) filpmjes, premières, live-concerten en zowat vijfhonderd interviews.

.

De inhoud is gelokaliseerd met video-, afspeel- en ranglijsten voor gebruikers in elke regio. Je vindt in Vidzone niet alleen heel bekende artiesten als Katy Perry, Coldplay en David Guetta terug, maar ook minder grote namen zoals Royal Blood. De app is eenvoudig te bedienen, aldus Rick Fens, senior contentmanager van Samsung Nederland: Vidzone biedt een gemakkelijke dienst voor mensen die on-demand naar muziek willen kijken.

.

Sinds augustus is de Vidzone-app al beschikbaar op Samsung-toestellen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Wij zijn blij met de uitbreiding op de Europese markt via het platform van Samsung, aldus Adrian Workman, CEO van Vidzone. Wij werken hard om nog meer muziekfans een volledige catalogus vol officiële videoclips aan te kunnen bieden in een dynamische en persoonlijke gebruiksomgeving.

.

Als je thuis een Samsung-smart-tv uit 2014 hebt, kun je ook gebruik maken van Samsungs multiscreentechnologie via Vidzones mobiele app. Met deze functie kun je videobestnden afspelen op je televisie, terwijl je smartphone of tablet als afstandsbediening dienst doet. Vanaf nu is Vidzone gratis beschikbaar voor Samsung-klanten en kan je de app downloaden via Galaxy Apps en de Google Play Store.

.

Bericht: ZDNet

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.