21-11-14

NL:Radio Veronica vier dagen lang vanaf Norderney

NL:Radio Veronica vier dagen lang vanaf Norderney

.

Radio Veronica komt van 1 tot en met 4 december live vanaf de Norderney, het voormalig zendschip van Radio Veronica. Dit doet het station tijdens de 'De Grote Radio Veroniklaas-Actie'. Het station verzamelt dan zoveel mogelijk geld om kinderen blij te maken op Pakjesavond. De opbrengst komt ten goede van Actie Pepernoot.

.

veronica.jpg

.

Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica: "In Nederland leven 400.000 kinderen in armoede. Zij kunnen vaak niet uitkijken naar Pakjesavond. De kinderen wonen bij (pleeg)ouders of instellingen die geen geld hebben voor een cadeau. Dit moet anders."

.

Tot aan Pakjesavond zet Radio Veronica acties op touw, organiseert optredens en gaat het land in om zoveel mogelijk donaties binnen te halen. Van 1 tot en met 4 december gaat het station live uitzenden vanaf het Veronicaschip en luisteraars kunnen stemmen op de Top 1000 Allertijden en doen daarmee automatisch een donatie.

.

De opbrengst van De Grote Radio Veroniklaas-Actie gaat naar Actie Pepernoot van het Nationaal Fonds Kinderhulp.

.

RadioFreak

.

Radio Veronica kan je in Vlaanderen beluisteren via het internet maar ook via satelliet de Astra 3 (23,5° Oost).De uitzendingen zijn FTA (Free To Air)

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.