03-06-15

Deezer gaat praatradio uitzenden

Deezer gaat praatradio uitzenden

.

Deezer heeft eind oktober al de overname van Stitcher aangekondigd. Met de acquisitie wil de muziekdienst wereldwijd de grootste on-demand-audio provider worden.

.

.

Deezer is inmiddels beschikbaar in 183 landen en heeft 12 miljoen actieve maandelijkse gebruikers, waarvan ongeveer de helft een betaald abonnement heeft. Met de acquisitie van Stitcher, de grootste provider van gepersonaliseerde radiopraatshows ter wereld op het internet, heeft Deezer de mogelijkheid om de eigen muziekcatalogus (35 miljoen tracks) te koppelen aan 35.000  jordan pas cher radioshows en podcasts.

.

Deezer geeft aan om samen met Stitcher ook de distributie in de automotive entertainmentmarkt uit te breiden. Stitcher is al geactiveerd in meer dan vijftig automodellen van onder meer BMW, Ford, General Motors, Jaguar en Mazda. Daarnaast is Stitcher een partner bij de launch van Apple CarpPlay en Android Auto. Stitcher is vooral in de Verenigde Staten actief en zendt op dit moment acht van de top tien door de ether uitgezonden Amerikaanse radioshows uit, en biedt content aan van meer dan 12.000 air jordan pas cher wereldwijde contentproviders.

.

Bijna elke muziekliefhebber luistert naar praatshows op de radio. Of het nu nieuws, entertainment of sport is, stelt Daniel Marhely, oprichter van Deezer. We zien de mogelijkheid om betere streamingoplossingen te bieden voor praatuitzendingen. Hiermee willen we voorzien in de behoeften van ons nog steeds groeiende publiek van 16 miljoen gebruikers wereldwijd. De acquisitie van Stitcher helpt ons om dit mogelijk te maken.

.

Bericht: Entertainment Business

.

Radio19 (NB Palladin)

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.