10-06-15

Nachtkabel voor smartphones

Nachtkabel voor smartphones

.

De eenvoudigste uitvindingen zijn vaak de handigste. Deze -nachtkabel- om je iPhone of iPad op te laden, willen we jou dan ook niet onthouden. Wat gisteren nog te kort was, kan morgen lang genoeg zijn.

.

        

.

Het oplaadkabeltje dat bedrijven standaard meeleveren bij hun mobiele toestellen is meestal niet erg lang. En dus ook niet erg handig om je smartphone of tablet te hanteren terwijl die aan het opladen is. En laten we dat nu vooral graag in de avonduren of tijdens de nacht doen. Nog even wat opsnorren in bed en tegelijkertijd je geliefde toestel opladen, dat kan je frustraties bezorgen. De kabel is immers te kort en blijft ook niet liggen waar je wil.

.

Maar daar heeft Native Union nu wat op gevonden. Het bedrijf, dat eerder dit jaar ook al instond voor de populaire The Jump met extra batterijkracht, lanceert nu de Night Cable. Die is drie meter lang en heeft een handig verschuifbaar gewichtje in de vorm van een knoop rond zich gewikkeld. Zo blijft de stekker op je nachtkastje liggen zonder eraf te vallen.

.

De nachtkabel heeft twee versies: eentje met de lightning-stekker voor IOS-toestellen en eentje met micro USB voor Android- en andere devices. Kostprijs in de US: 39,99 dollar. Voor de iPhone zijn er drie kleuren, voor het USB-model eentje.

.

Bericht: HLN

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood 

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.