29-03-15

Reelworld heeft eigen radiostation

Reelworld heeft eigen radiostation

.

Reelworld Europe in Manchester heeft het Spaanse radiostation Cadena 100 de jingleservice One verkocht. Dat is een abonnement op maandelijks een hoeveelheid jingles, imaging, workparts en andere elementen.

.

Cadena100.jpg

.

De zang voor deze jingles is opgenomen in de Europese studio van Reelworld in Manchester. Het pakket bevat uiteraard het sonic logo van Cadena 100. Ook zijn er speciale versies gemaakt voor de ochtendshow.

.

Het zusterstation van Cadena 100 (MegaStarFM) gebruikt One al sinds een jaar. Reelworld heeft trouwens (voor zover wij weten) als eerste jinglebedrijf een eigen radiostation met non stop actuele hits en natuurlijk met jingles. Die zijn speciaal gemaakt voor Reelworld Radio en perfect gemixt in de platen.

.

ReelWorld Radio bestaat sinds zomer 2012 en heeft inmiddels verschillende vormen gehad. Het begon met een speciaal station tijdens (radio-)conferenties en is op die basis verder gegroeid, meldt ons Anthony Gay van Reelworld. Een mooi en bijzonder uithangbord van hun kunnen. Ook Benztown heeft een eigen radiostation.

.

Bericht: Jingleweb.nl

.

Radio19 (FB)

.

tijdsbalkje rood

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.