01-08-15

Will.i.am stelt Puls smartwatch voor

Will.i.am stelt Puls smartwatch voor

.

Bij de smartwatches denk je eerder aan de vertrouwde fabrikanten - een Samsung, een Sony enco. Het feit dat Will.i.am, de frontman van de band Black Eyed Peas nu een slim uurwerk uitgebracht heeft, zal dan ook verbazen.

.

smartwatch.jpg

.

Maar misschien is er iemand buiten de traditionele middens nodig om frisse ideeën door het smartwatchlandschap te laten waaien? De slimme polsband ziet er in elk geval leuk uit, hij lijkt eerder op een manchet dan op een uurwerk, want het toestelletje is overal even breed. Het scherm is gebogen en gewoon rechthoekig.

.

Wat er onder de motorkap zit is 1 GB RAM, 16 GB opslagruimte, 3G GSM, WiFi, Bluetooth, GPS, een pedometer en een accelerometer. De batterij maakt deel uit van de armband, er zit ook een luidspreker in. Het toestel komt in vier kleuren (zwart, wit, blauw en rose) op de markt. Er is ook een bling bling versie in goud, en zelfs een versie in goud en diamanten.

.

Qua software is er Instagram, Facebook, Twitter en de HRM dienst Salesforce. Foto- e-mail en contactboekje zijn aanwezig, je kan bellen, smsen, muziek beluisteren, en je fitness opvolgen. Er zitten bijzondere tools in zitten. Zo zou je contactgegevens met anderen kunnen uitwisselen door jouw cuff tegen die van de ander te tikken. Contacten kunnen geïdentificeerd door de plek waar je die persoon ontmoet hebt, zodat je kan zeggen: Bel de man die ik gisteren ontmoet heb in de bar.

.

Over prijs en beschikbaarheid is nog niets geweten.

.

Bericht: NeTTies

.

Radio19 (Hilde Vangool)

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.