13-04-15

Metroplys vond totaal jingle-evenwicht

Metroplys vond totaal jingle-evenwicht

.

Het Franse Métropolys is het najaar ingegaan met een nieuwe vormgeving geproduceerd door Brandy Jingles, een mix van custom made productie en customized tracks. Ze passen perfect bij het unieke format van het station. Brandy is sinds 2008 de vormgevingspartner van Metropolys.

.

naamloos.png

.

Tegelijk is een bijzondere internationale vocal sound gecreëerd, neergezet door Engelse vrouwelijke topstemmen.

.

Bertrand Devetter, programmadirecteur: Na vijf jaar gaat onze samenwerking nog altijd crescendo. Er wordt geluisterd, geanalyseerd en geadviseerd. Brandy zoekt altijd naar muzikale oplossingen en ze doen dat met een grote drang naar perfectie. Deze nieuwe jingles zorgen zijn een geschenk voor onze deejays, ze brengen flow, dynamiek en liggen perfect in evenwicht met ons format.

.

Tom Van der Biest, creatief directeur bij Brandy: Samenwerken met Bertrand is altijd fun. We hebben de muzikale richting van de vormgeving geherdefinieerd en een vocal sound gecast met wereldzangeressen. Het is het soort maatwerk waar we trots op zijn en dat maakt dat je met imaging het verschil kan maken.

.


Luister HIER naar de jingles.

.

                  

.

OVER METROPOLYS

.

Metropolys bedient de metropool Lille (Rijsel) en omgeving in het Noordenvan Frankrijk. Het station heeft in de regio Nord-Pas-de-Calais-Picardie een bereik van ruim honderdduizend luisteraars. Metropolys draait uitsluitend dansbare hits uit de jaren 80, 90, 00 en vanvandaag. Van 2Belgen tot Rihanna over Confettis, Corona, Niagara, Black Eyed Peas, David Guetta en Kylie Minogue.

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.