25-04-15

Het Muziekmuseum ook op 'antenne' (FM) de zaterdag

Het Muziekmuseum ook op 'antenne' (FM) de zaterdag

.

Mocht je het nog (altijd) niet weten.Het Muziekmuseum is 'Muzikaal ook te beluisteren' op lokale Radio P.R.O.S. en dit elke zaterdagmiddag tussen 12 en 14 uur.

.

Het Muziekmuseum met Pieter Van Banden.jpg

                                                                                                                           Klik op foto voor groter formaat

.

Semi non-stop worden de plaatjes aan elkaar gepraat tijdens de wekelijkse 'Smakelijke goeiemiddag' vanuit Heldergem (9450) in het uitzendgebied op 105.8 FM maar ook via 'Livestream'.Dit kan op allerlei manieren, neem maar eens een kijkje op de website van P.R.O.S.Gewoon klikken op de soort dat u het beste past.

.

Rustige hits van vroeger (hier en daar een ferme antieke Rock & Roll is wel niet uitgesloten) uit de jaren '50,'60,'70 en soms toch wel eens uit de jaren '80.Er is bovendien de 'Nederlandstalige Primitieve' én om niet te vergeten de '78-toerenplaat van de week'. Niet onbelangrijk daarin is dat er nogal eens een 'Anderstalige' van achter het hoekje komt kijken (herinner u de Talenknobbel) én bovendien bevat het muziek archief van P.R.O.S. plaatjes waarvan men zegt, waar halen ze deze antieke spullen nog.

Onbekend is onbemind zegt het spreekwoord maar graag worden de plaatjes nog eens van onder het stof gehaald en opgepoetst met regenwater...al zijn de kraakjes dan ook nooit ver weg.Dat laatste heeft echter zijn charmes.Overigens...én met enige trots kunnen we ook vermelden dat het Muziekmuseum momenteel het langst lopende programma is op P.R.O.S..De allereerste uitzending op zaterdagmiddag ging van start op zaterdag 16 augustus 2003 om precies 12 uur.

.

Verzoekplaatjes (op 33-45 zelfs 78t) en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom in/voor het Radio P.R.O.S. Muziekmuseum maar voor alle duidelijkheid... het is het geen 'Groetjesprogramma'.Daarvoor is er bij de lokale PROS meer dan genoeg gelegenheid.Reageren rechtstreeks tijdens het programma kan via studio@radiopros.be.

.

logomuziekmuseum.jpg

.

Voor plaataanvragen en suggesties kan je HIER terecht.

Op de website van Radio P.R.O.S. heeft het 'Muziekmuseum' ook een apart stekje, vindt u HIER.

Het Muziekmuseum op/bij lokale Radio P.R.O.S. elke zaterdag tussen 12 en 14 uur.

.

Logo Radio PROS vanaf 1-1-2014-website.jpg

.

Pieter Van Banden

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.