20-11-15

Nooit meer slechte muziek in Spotify

Nooit meer slechte muziek in Spotify

.

Muziek luisteren via Spotify is hoogstwaarschijnlijk de best uitvinding sinds gesneden brood. Toch sluipt er altijd wel een nummertje of artiest in je afspeellijsten waar je totaal niet op zit te wachten. Met dit programmaatje ben je daar in één keer vanaf.

.

.

Met Denied- Skip Terrible Music voor de Mac kun je in een handomdraai alle bagger uit Spotify filteren. De software, gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar, komt in de tray van OS X te staan en van daaruit kun je filters aanmaken. Door bijvoorbeeld Nickelback in te tikken zul je in Spotify nooit meer geconfronteerd worden met de Canadese band. Hetzelfde geldt voor Justice Beaver, Pitbull of hoe de artiesten ook heten die je oren doen bloeden.

.

Je kunt ook filteren op albumnaam en losse tracks. Mocht je, net als Hans Teeuwen, geen behoefte hebben aan muziek uit de jaren tachtig, dan volstaat een filter met de cijfers 80 om Rick Astley en consorten uit je playlist te weren. Check de korte doch informatieve demo van Denied hierboven.

.

Het nadeel: de app is momenteel alleen voor de Mac verkrijgbaar. Het is niet bekend of er op termijn ook en versie voor Windows en/of Linux zal worden uitgebracht. Er is een gratis versie waarmee je maximaal drie filters kunt instellen. Voor volledige toegang betaal je €5,99 in de Mac App Store.

.

Bericht: Apparata.nl

.

Radio19 (FB)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.