18-01-15

De doos van Len Groat

De doos van Len Groat

.

Radiomaker Len Groat is 65 geworden. Een leeftijd waarop je eerder terugkijkt, dan vooruit. Nu was Len altijd al van het terugkijken. Hij was programmadirecteur bij Solid Gold GEM-AM, het station met louter golden oldies en met de mooiste jingles ooit. Jingleweb.nl keek kort terug op de man zijn carrière.

.

Een brede waaier van wat JAM en PAMS te bieden had, en dan voorzien van precies passende teksten. Daardoor swingden de jingles als een gek. Op dergelijke leeftijd komen de nostalgische koffers van zolder. Deze op de foto is een mooie. Die maakte jinglefans vast scheel van jaloersheid. Er is nog meer moois op zijn Facebook.

.

Len-Groat-Koffer-met-stickers.jpg

Klik op de foto voor groter formaat

.

De laatste jaren heeft Len Groat als pensionado de zon opgezocht in het Portugese Coimbra. En nu hij 65 is geworden, gunt hij zichzelf ook een hondje, Geen gewoon hondje. Een duur hondje, Nelson. Len schrijft: He cost the equivalent of four PAMS / JAM jingles! We schatten dat op ongveer 1800 euro, en op 1500 als je genoeg weet te pingelen. Jinglefan Colin Ridley vroeg direct op Facebook: Did you get any mix outs?

.

Bericht: Jingleweb.nl

.

Radio19 (TB)

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.