23-03-15

Binnengluren bij Q

Binnengluren bij Q

.

Luisteraars kunnen een virtueel bezoek brengen aan Q-music via Google Street View. Eerder was deze service beperkt tot straten en publieke ruimtes. Inmiddels zijn daar bezoekjes binnenin privégebouwen, ook mogelijk.

.

Samen met het kabinet van Premier Di Rupo is de radiovloer van Q-music één van de eerste privé-plaatsen in België waar je via Google Street View kan rondlopen.

.

Qstreetview1.jpg

.

Programmadirecteur Tom Klerkx: We krijgen vaak de vraag van luisteraars of ze eens een kijkje kunnen komen nemen bij ons. Dat is helaas niet zo evident, maar de afgelopen jaren zochten we naar een aantal mogelijke oplossingen. Heel de zomer lang kunnen luisteraars bij ons in het Beach House in Oostende terecht en al anderhalf jaar kan je ons ook de klok rond radio zien maken op Kanaal 39 van Telenet. Maar vanaf nu kan iedereen zelf een toerke doen bij Q.

.

Qstreetview2.jpg

.

Er is niet zomaar een virtuele tour bedacht. Samen met Poppr, een partnerbedrijf van Google, hebben de deejays er een paar verrassingen in gestopt. Zo zie je konijnen, Spiderman of Wim de Pinguïn de revue passeren, maar ook heel wat internationale artiesten. Daarnaast zal je als bezoeker een paar opmerkelijke dingen ontdekken waar je misschien zelf mee aan de slag kan.

.

* Rondwandelen, binnengluren en verrassingen ontdekken kan je HIER . 

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.