24-04-15

Familystream voor reformatorisch publiek

Familystream voor reformatorisch publiek

.

Een online muziekservice met een reformatorisch karakter. Familystream wil een alternatief bieden voor de al bestaande nieuwsservice Spotify.

.

images.jpg

.

Initiatiefnemer van de nieuwe dienst is Frans Visser, meldt Christelijk Informatie Platform. FamilyStream is ook een samenwerking aangegaan met de muziekuitgeverijen STH Records, Den Hertog, Interclassic Music, Excellent Recordings en De Bazuin. Ook zal muziek van Good Music en Symfonia te beluisteren zijn op het platform.

.

Frans Visser: De reformatorische muziek is niet of nauwelijks beschikbaar op diensten als Spotify. Om die reden hebben we gezien dat er een gat in de markt is . Bovendien is er onder christenen uit de gereformeerde gezindte veel behoefte aan een dergelijke dienst. Met FamilyStream bieden we daarnaast ook verantwoord mediagebruik aan. Je vindt bij ons geen muziek met gevloek of obscene taal.

.

Na het aanmaken van een account hebben bezoekers toegang tot de muziek van FamilyStream. Momenteel is de service beschikbaar in een gratis bètaversie. In het najaar van 2014 zal de betaalde variant van € 10,- per maand worden geïntroduceerd.

.

Familystream.jpg

.

Bericht: RD.nl

.

Radio19 (TB)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.