01-12-15

DJ stapt op uit onvrede over muziek

DJ stapt op uit onvrede over muziek

.

Een deejay van hitzender 102.7 KIIS FM in Los Angeles is een tijdje geleden onverwacht opgestapt uit onvrede over het gebrek aan variatie en originaliteit, de smalle playlist en de grote hoeveelheid reclame die uitgezonden wordt.

.

Kiss fm los angeles.png

.

Volgens Scott Keeney, beter bekend als DJ Skee, zijn de grote radiogroepen er debet aan dat het medium in de VS aan het sterven is. Radio is bagger. Het is dramatisch veranderd de laatste jaren, aldus de deejay. Volgens hem zijn vooral de grote mediaconcerns verantwoordelijk: Momenteel bezitten zes bedrijven 90% van alle stations en ik vind dat deze bedrijven al het leven uit de radio hebben gezogen.

.

Bijna iedereen luistert naar de radio. 96% Van het land om precies te zijn. De meesten zijn ontevreden over de smalle playlists, het gebrek aan variatie en originaliteit en de grote hoeveelheid reclame die uitgezonden wordt. En ik kan niet langer meer ontkennen dat ik het daarmee eens ben. Natuurlijk ben ik iedereen bij de radio dankbaar die me de afgelopen jaren een kans hebben gegeven, maar ik wil nu de eerste zijn die opstaat en gewoon eerlijk is.

.

Scott Keeney is al sinds zijn zestiende op de radio te horen. Hij werkte voor zenders als Power 106 (KPWR) en het hip-hop kanaal van Sirius XM satellietradio. Sinds 2008 is Skee elke zondagavond te horen op KIIS FM.

.

.

Bericht: Radio.nl

.

Radio19 (TB)

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.