31-05-14

Ivan De Vadder stopt na dit seizoen met "De zevende dag"

Ivan De Vadder stopt na dit seizoen met "De zevende dag"

.

Ivan De Vadder stopt na dit seizoen met het presenteren van "De zevende dag". Dat heeft hij gezegd in "Reyers laat". De Vadder blijft wel Wetstraatjournalist voor de VRT-nieuwsdienst en zal als politiek commentator te zien zijn in onder andere "Terzake" en "Reyers laat". Wie "De zevende dag" vanaf september zal presenteren, is nog niet bekend.

.

ivan de vadder foto vrt.jpg

.

Nog vier keer is Ivan De Vadder zondagochtend om 11 uur te zien in "De zevende dag". Na dit seizoen stopt de presentator namelijk met het programma. "Ik doe dit al een aantal jaar", zegt hij in "Reyers laat". "Dat betekent elk weekend werken. Sommigen onderschatten dat wel eens. Daarnaast wil ik mij als Wetstraatjournalist ook op andere plaatsen inzetten."

.

De Vadder zal na dit seizoen te zien zijn in programma's als "Terzake" en "Reyers laat", waar hij politieke analyses zal geven. "Daarnaast zou ik ook graag de factcheck voortzetten (de rubriek waarin De Vadder cijfers en uitspraken van politici controleert, nvdr.)", klinkt het. Daarnaast wil hij ook graag een nieuwe reeks maken van "De coulissen van de Wetstraat". "Vroeger deed ik dat allemaal samen. Nu wil ik het een beetje rustiger doen."

.

Wie vanaf september naast Ihsane Chioua Lekhli zal staan in "De zevende dag" is nog niet bekend. "Ik denk dat daar de komende dagen meer duidelijkheid over zal komen", klinkt het.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood 

00:03 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Delta Radio beschuldigd van godslaster

Delta Radio beschuldigd van godslaster

.

Een radiostation in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein moet zich voor de Werberat, oftewel de Duitse Reclame Code Commissie, verantwoorden. De zender wordt namelijk beschuldigd van godslastering. Dit naar aanleiding van een reclameposter waarop Jezus Christus staat afgebeeld.

.

Godslaster Delta radio.jpg

.

Vorige maand startte de rockzender Delta Radio een nieuwe buitenreclamecampagne. Op één van de posters staat een afbeelding van Jezus en de tekst;  En god sprak: Er zij geluid!. Onderaan de poster staat de tekst; Voor alles wat je heilig is! Delta Radio.

.

Helaas voor het radiostation kan niet iedereen de humor inzien van de poster, want bij de Reclame Code Commissie zijn klachten binnengekomen over de campagne. Alleen al het gebruik van een afbeelding van Jezus voor commerciële doeleinden zou een vorm van godslastering zijn. Om nog maar te zwijgen over het misbruiken van een citaat uit de bijbel. Binnenkort moet Delta Radio zich gaan verantwoorden tegenover de commissie.

.

Tegenover het vakblad Werben & Verkaufen laat Martin Hülsmann van Regiocast, eigenaar van Delta Radio, weten het te betreuren dat sommige mensen zich gekwetst voelen door de campagne. Het is niet de bedoeling om de draak te steken met religieuze gevoelens van mensen en we zijn van mening, ook na het raadplegen van theologen, dat we geen grenzen hebben overschreden.

.

Het idee achter de campagne is volgens Hülsmann dat muziek en vreugde aan hetzelfde deel van de gave gerekend kan worden, waarmee God de mens schiep. De zender is juist dankbaar dat er muziek is. Dat hiervoor enkele citaten uit de bijbel zijn aangepast, moet gezien worden als grap.

.

Dat het gebruik van een afbeelding van Jezus godslastering zou zijn, wijst de zender van de hand. Eerder werd het portret van Jezus voor reclamedoeleinden al door heel wat anderen gebruikt. Delta Radio verwijst hiervoor naar de campagne van Unicef van vorig jaar waarop Jezus, Moeder Theresa en Gandhi staan afgebeeld.

.

Bericht: Radio.nl

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

NL:TV-commercial ondersteunt campagne DAB+

NL:TV-commercial ondersteunt campagne DAB+

.

De reclamecampagne in Nederland voor Digital Radio+, oftewel DAB+, is niet alleen op de radio te horen, maar ook op televisie te zien. De hoofdpersonen in de televisiecommercial zijn bekende radiodeejays zoals Edwin Evers, Mattie & Wietze, Humberto Tan, Gerard Ekdom, Rick van Velthuijsen, Suzanne Bosman, Ron Brandsteder en Gijs Staverman.

.

logo digital radio.jpg

.

Sedert maandag j.l.om 9 uur ging de campagne ter promotie van DAB+ van start op de radio.Onder het mom van “Let’s get digital” wordt de consument opgeroepen over te stappen op digitale etherradio. Zowel de radio- als tv-commercial is gebaseerd op de evergreen Let’s get Physical van Olivia Newton John; de song is opnieuw ingezongen met een nieuwe tekst.

.

Sinds vorig jaar zijn alle landelijke commerciële en publieke radiostations in bijna heel Nederland via DAB+ te ontvangen. Daarnaast biedt DAB+ veel nieuwe zenders, waaronder Radio Top 2000, 3FM Alternative, Juize, Classic FM en Arrow Classic Rock. Naast meer keuze biedt DAB+ ook digitale geluidskwaliteit, waardoor ruis tot het verleden behoord.

.

.

RadioNL

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-05-14

Radio2:'Suspiciuus Mind' beste plaat van jaren '60

Radio2:'Suspiciuus Mind' beste plaat van jaren '60

.

De Radio 2-luisteraars hebben "Suspicious minds" van Elvis Presley verkozen tot de beste plaat van de jaren 60. Het nummer staat op 1 in de Top 60 van de jaren 60. "Eenzaam zonder jou" van Will Tura en "Sans toi ma mie" van Adamo eindigen op de respectievelijk tweede en derde plaats.

.

Klasssiekers jaren 60.png

.

Gisteren stond Radio 2 helemaal in het teken van de jaren 60. Presentator Peter Verhulst draaide drie uur lang een selectie uit de 60 nummers die de luisteraars in de top stemden.

.

De Top 10 van de Top 60 der jaren '60

.

  1. "Suspicious minds" - Elvis Presley

 

  2. "Eenzaam zonder jou" - Will Tura

 

  3. "Sans toi ma mie" - Adamo

 

  4. "Eloise" - Barry Ryan

 

  5. "In dreams" - Roy Orbison

 

  6. "Suzanne" - Leonard Cohen

 

  7. "Nights in white satin" - The Moody Blues

 

  8. "Early bird" - Andre Brasseur

 

  9. "The house of the rising sun" - The Animals

 

10. "Bad moon rising" - Creedence Clearwater Revival

.

Vorig jaar was nog "Sans toi ma mie" van Adamo de favoriete sixtiesplaat van de luisteraars van Radio 2, gevolgd door "Eenzaam zonder jou" van Will Tura.

.

Voor de volledige lijst kijk HIER.Je kan bovendien deze Top opnieuw (her) beluisteren !

.

tijdsbalkje rood 

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio Blokkendoos in de ether

Radio Blokkendoos in de ether

.

Onlangs was het feest in de Aartselaarse GO-school De Blokkendoos. Gedurende twee dagen maakten de leerlingen zelf effectief radio. Enkel voor het technische gedeelte werden enkele vaders en kennissen ingeschakeld.

.

clogo radioblokkendoos.jpg

.

Basisschool De Blokkendoos ging in de ether om zijn vijftigste verjaardag te vieren. De leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar maakte zaterdag 17 en zondag 18 juni vanuit de school live radio. Daarbij waren ook een aantal Bekende Vlamingen te horen. Onder andere Bob Mertens van Q-music. JOE fm zette zijn technische schouder onder het project. Veel stemmen van beide commerciële zenders waren te horen in de jingels en trailers. Er waren zelfs adverteerder met radiospots.

.

Blokkendoos1.jpg

.

Een klaslokaal deed dienst als tijdelijke radiostudio, terwijl een antenne op dertig meter hoogte ervoor moest zorgen dat de radio in de hele Rupelstreek te horen was op 87.6 FM. Patci Beukelaer van Vriendenkring en Oudercomité De Blokkendoos Aartselaar (Vroba). Voor deze verjaardag wilden we iets speciaals doen. Uiteindelijk kwamen we op het idee om radio te maken. In onze vriendenkring zitten er een aantal mensen die professioneel met radio en tv bezig zijn. De kennis was voor dit project dus al aanwezig.

.

Blokkendoos2.jpg

.

Met de steun van het schoolteam werden de kinderen geleidelijk aan klaargestoomd voor het grote werk. Ze leerden in de klas over taalvaardigheid en brainstormden over wie zij graag zouden interviewen. De leerlingen van het vierde leerjaar brachten onlangs nog een bezoek aan de radiostudio van Q-music en JOE FM. De ontmoeting met de radiomakers deed het enthousiasme alleen maar toenemen.

.

Blokkendoos3.jpg

.

Op vrijdag mochten de kinderen alvast de microfoons eens uittesten, op zaterdag om 09:00 uur ging Radio Blokkendoos officieel de ether in. Iedere klas kreeg twee uur om zichzelf en de school voor te stellen, het nieuws en weerbericht voor te lezen en hits van de voorbije vijftig jaar aan elkaar te praten. Vanaf 15:00 uur namen de vrijwilligers van Vroba het roer over tot 18:00 uur, waarna er non-stop muziek te horen was.

.

Radio Blokkendoos

.

Radio19 (TB & Marc Herman)

.

tijdsbalkje rood 

 

00:01 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

NL:Radio 1 wordt Radio Brasil tijdens WK Voetbal

NL:Radio 1 wordt Radio Brasil tijdens WK Voetbal

.

De landelijke publieke muziek- en nieuwszender kleurt oranje tijdens WK Voetbal. Vanaf de start van het WK voetbal op donderdag 12 juni kleurt Radio 1 oranje. De reguliere avondprogramma’s maken vanaf 18.00 uur maken plaats voor Radio Brasil.

.

Logo Radio 1 Nederland.jpg

.

Radio 1 wordt een een mix van muziek, voetbalverslaggeving, achtergronden bij het nieuws en deskundige gasten die vertellen over de politiek-maatschappelijke ontwikkelingen in de landen die meespelen.

.

Op de speeldagen van het Nederlands elftal op 13, 18 en 23 juni is er uiteraard een integraal wedstrijdverslag, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Radio Brasil blijft in de lucht zolang het Nederlands elftal in de race is voor het wereldkampioenschap. Radio Brasil is een samenwerking tussen NOS Sport en de omroepen die normaal gesproken op de avond uitzenden op Radio 1: EO, NTR, MAX, VPRO en WNL.

.

RadioNL

.

Hoe Radio 1 (Ned) best ontvangen in Vlaanderen?

.

                                                             Radio

 

.
Radio1 (Nederland) is op FM (via de ether) in grote delen van Vlaanderen goed tot vrij goed te ontvangen.In de grensstreken (en zelfs ver daarbuiten) met zolder-of buitenantenne zal je natuurlijk ook kunnen genieten van de Nederlandse digitale (FTA) frequenties via DVB-T (KPN).Er is ook nog DAB (+).

.

De uitzendingen van Radio 1 (Nederland) zijn ook FTA (Free To Air) en digitaal te ontvangen via de ASTRA 1 (19,2° Oost) satelliet in Europa en nog een stukje daarbuiten.De frequentie is 11.023 GHz.(H) met Sym:22.000 en FEC:5/6.

.

Abonnees van TV Vlaanderen kunnen dus ook zonder problemen afstemmen op de Radio 1 (NL) uitzendingen via de Astra.De zender zit bovendien ook bij de analoge (radio) kabel (FM kwaliteit) van Telenet.En tenslotte is er nog het internet.Mogelijkheden genoeg dus om eens kennis te maken met de Nederlandse openbare (publieke) radio....

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-05-14

Luister vandaag naar de Radio PROS Nederlandstalige TOP 200 !

Luister vandaag naar de Radio PROS Nederlandstalige TOP 200 !

.

Wie houdt van Nederlandstalige muziek (uit Vlaanderen én Nederland) moet vandaag zeker afstemmen op 105.8 FM (als je in het FM uitzendgebied woont).Anders kan je trouwens altijd wereldwijd afstemmen via de website van Radio PROS waar je de uitzendingen kan beluisteren via het internet (livestream).

.

pros top 200 vlaams 2.jpg

.

Inderdaad een grootse (traditie) dag met de Nederlandstalige Top 200, niks anders dan Nederlandstalige muziekjes .Deze werd echter samengesteld door de luisteraars zelf.De 'Prossers' hebben dus uw medewerking nodig gehad.Het resultaat krijg je vandaag te horen.

.

 

pros.jpgpros.jpg

.  

Donderdag 29 mei...' Hemelvaart', voor velen een vrije dag...maar bij Radio PROS wordt er toch extra hard 'gewerkt ' vandaag maar dan wél op muzikaal gebied.Alleen pure Vlaamse en Nederlandse hits komen uit uw radio (of uw PC {Tablet} of iPhone als je luistert via livestream) en wel sedert/vanaf 06.00 uur. Het einde van deze donderdag gebeurtenis is voorzien tussen 19 en 20 uur.En wat meer is....als je (live) luistert maak je meteen ook heel véél kans om een of andere prachtige prijs in de wacht te slepen.Maar daarvoor moet je evenwel naar de studio bellen tijdens de Top 200 tussen 6 en tot wanneer de Nederlandstalige 10 van start gaan op 070/ 222. 250 (30 eurocent/min).De DJ's én telefonisten zitten dan klaar.Hier en daar valt een 'vraagsken'

.

Reacties en suggesties (en andere) kunnen via studio@radiopros.be.

.

Logo Radio PROS vanaf 1-1-2014-website.jpg

.

pinkend sterretje De website van Radio PROS

.

tijdsbalkje rood 

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio2:Win tickets voor The Rolling Stones !

Radio2:Win tickets voor The Rolling Stones !

.

Op zaterdag 28 juni staan de legendarische Rolling Stones op TW Classic. The Rolling Stones hebben bijna al hun generatiegenoten overleefd. Straffer nog: de supergroep is met haar 52 jaar zelfs ouder dan het merendeel van haar fans.

.

peterverhulst detopcollectie.jpg

.

Ook na al die tijd vallen er nog nieuwe dingen te beleven voor de vier heren. Op 21 februari van dit jaar zijn ze in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, vertrokken voor een nieuwe ronde langs de wereld. Het was hun eerste concert in het Midden-Oosten. Daarna ging het richting Azië en Oceanië.

.

rollendestenen.jpg

.

‘14 On Fire’ stuurt Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood weer de hele wereld rond. En dat amper enkele maanden na het einde van ’50 & Counting’, de tournee die hun 50ste verjaardag (1962-2012) luister moest bijzetten.

.

Hun optreden op TW Classic was binnen de korste keren uitverkocht. Maar Radio 2 heeft nog 10 tickets om weg te geven!

.

Van 9 tot en met 13 juni speelt Peter Verhulst elke dag een quiz in De Topcollectie. De winnaar wint een duoticket voor het concert op 28 juni.

.

De Topcollectie logo.jpg

.

Wil je meespelen? Schrijf je dan HIER in en vertel Peter waarom jij de The Stones aan het werk wil zien. Misschien belt Peter je wel op en mag je het tegen een uitdager opnemen en sta je op 28 juni oog in oog met The Rolling Stones!

.

 

rollendestenen radio 2.jpg

.

Radio2

.

Peter Verhulst op bezoek bij de voorzitter Rolling Stones fanclub België.

.

Bijna kleine twee jaar (26/6/2012) geleden was Peter Verhulst (samen met André Beeckman en Pieter Van Banden) te gast bij Luc Van Der Hoeven in Welle (Denderleeuw), al vele jaren de voorzitter van de Rolling Stones fanclub (Sticky Fingers) van België.Een gigantische platencollectie en bibliotheek bewonderen stond op het menu die namiddag!En unieke gadgets uit die gouden tijden zijn nooit ver weg want héél het huis (van boven tot onder) is één en al een uniek Rolling Stone Museum !

.

Lars De Groote die op dat moment de Topcollectie presenteerde die dag belde ook 'live' naar Luc.Dit gesprekje kan je (tijdelijk) herbeluisteren en downloaden via deze link !

.

De foto's van dit bezoek ziet u hieronder (voor groter formaat klik op de foto)

.

DSCN0939.jpg

DSCN0940.jpg

 

DSCN0943.jpg

DSCN0944.jpg

DSCN0945.jpg

DSCN0946.jpg

DSCN0948.jpg

DSCN0949.jpg

DSCN0950.jpg

DSCN0951.jpg

DSCN0953.jpg

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

"Thuis" vandaag ook met Spaanse ondertitels!

"Thuis" vandaag ook met Spaanse ondertitels !

.

Fans van "Thuis" die hun Spaans willen oefenen, moeten vandaag teletekstpagina 887 inschakelen. BVN, de televisiezender voor Vlamingen in het buitenland, zorgt eenmalig voor Spaanse ondertitels.

.

thuis.jpg

.

BVN wil de Vlamingen een "taalbad" aanbieden om hen voor te bereiden op hun vakantie. De zender koppelt het nuttige aan het aangename en ondertitelt afleveringen van de populairste VRT-programma’s in het Spaans, Portugees of Frans.

.

Via teletekstpagina 887 kunnen de Eén-kijkers op donderdag 29 mei kijken naar "Thuis" met Spaanse ondertitels, op woensdag 4 juni naar "Dagelijkse kost" met Franse ondertitels en op maandag 9 juni naar "FC De Kampioenen" met Portugese ondertitels.

.

BVN staat voor “het Beste van Vlaanderen en Nederland” is wereldwijd 24 uur per dag via satelliet -en in een aantal regio’s ook op de kabel- en in veel hotels te ontvangen. De omroep zendt onder meer "Iedereen duivel", "Dagelijkse kost", "Thuis", "Het Journaal", "Terzake", "Blokken" en "Iedereen beroemd" uit.

.

Hier vindt u alvast een voorsmaakje:

.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Mi Amigo in Oostende live vanaf vandaag !

Mi Amigo in Oostende live vanaf vandaag !

.

Vorig jaar, eind juni - begin juli werd Radio 19 gedurende twaalf dagen omgevormd tot Atlantis 312. Helemaal terecht werd er de start van de zeezender Radio Atlantis in 1973 herdacht. Een jaar eerder zette 19 tijdens de vakantie reeds àlle zeezenders in het zonnetje.

.

BannerAtlantis.jpg

.

Mijmerend in avondzon, na het afsluiten van het succesvolle evenement in 2013, smeedden organisatoren Tom Bremer, Geert Vandijk en Walter Galle al snel plannen om ook in 2014 iets te gaan doen rond offshore radio. En zie, het zou dan precies veertig jaar geleden zijn dat Radio Mi Amigo van start ging, op 1 januari 1974.

.

Sterker nog, toen op 31 augustus van datzelfde jaar, als gevolg van de invoering van de Nederlandse anti zeezenderwet, Radio Veronica, Radio Noordzee Internationaal én Radio Atlantis, hun uitzendingen staakten, ging Radio Mi Amigo wel door. Het zou het begin worden van jarenlange spectaculaire avonturen. Gearresteerde deejays, een ballingschap in Spanje, in beslag genomen tenders, spitsvondige smokkeltechnieken, de entering van het zendschip door de marine, gevangenisstraffen…

.

Kortom, een verhaal dat moést en zou herdacht worden. Het mijmerende trio toog op zoek naar hulp, want dit zou en moest een onvergetelijk evenement worden. Noël Cordier (Radio Kompas) werd als eerste, figuurlijk, aan boord gehesen. Via hem kwam men al snel in de Koningin der Badsteden terecht waar jaarlijks het evenement Oostende voor Anker wordt georganiseerd. Dé plek bij uitstek voor een revival van Radio Amigo; zee, kust en een stad die een verleden heeft met de legendarische piraat

.

Artemis.jpg

.

Vrij snel werd een schip, de Artemis, gevonden van waarop de uitzendingen zouden kunnen doorgaan. Daarna toog men op zoek naar een team dat de verdere radioplannen zou kunnen uitvoeren. Uitzenden vanaf een schip, je begint er immers niet zomaar aan… De bende keek uit naar extra hulp en ondersteuning. Het duurde even, maar uiteindelijk kon een ploeg worden samengesteld bestaande uit mensen die zowat overal vandaan kwamen; Radio Waddenzee, Extra Gold, Radio 19, Radio Kompas, Aartijke FM en RadioVisie.

.

Een coalitie die nu alweer een poosje flink aan het werk is voor de startdatum van het project Mi Amigo 40 vandaag. Radio 19 stelt de ervaring van Walter Galle, Gino Desimpelaere, Tom Bremer en Ad Vlaminck ter beschikking.

.

www.miamiogo40.be.jpg

.

Nieuws dus over Mi Amigo 40, het grote zeezenderfeest dat vandaag wordt afgetrapt in Oostende. Dit radio-evenement is een onderdeel van de jaarlijkse gebeurtenis Oostende voor Anker. Er werken trouwens tal van 19-medewerkers mee aan dit project.

.

Drie dagen lang zal vanaf de Artemis, de legendarische zeezender Radio Mi Amigo terug in de lucht zijn. Dit prachtige zeilschip ligt vanaf vandaag- donderdag 29 mei- tot en met zondag 1 juni aan de Visserskaai. Aan boord werd een kopie van de Mi Amigo studio gebouwd, een realisatie van Walter Galle (foto) en Gino de Simpelaere. Het zendtechnische deel is eveneens in hun veilige handen, weliswaar voor dit onderdeel aangevuld met Tony Winter. Allen ook betrokken bij Radio 19. Geert Vandijk (ex 19), Herman Vervaeke (19) en Tom Bremer (19) werken dan weer mee achter de schermen.
.

Walter Galle.jpg

.

De studio op de Artemis zal kunnen worden bezocht, de Mi Amigo deejays van weleer kan je er bijgevolg aan het werk zien. Ook als het schip uitvaart blijft Mi Amigo 40 uitzenden, live radio vanaf de Noordzee. Marc Jacobs, Bart van Leeuwen, Peter van Dam, Ferry Eden, Ton Schipper, Bob Noakes, Norbert, Bert Bennet, Will van der Steen, Tom de Bree en Wim de Groot, vullen een groot deel van uitzendingen overdag. Meevaren met het schip zit er niet in, om praktische redenen en ook uit veiligheidsredenen is dit niet mogelijk.

.

Daarnaast hebben ook Serge van Gisteren (Donna), Jeroen Gorus (Topradio), Jan Veldkamp (Omroep Zeeland), Edward Klein (19), Filip D’Hulster (Aartrijke FM), Will de Jongh (Extra Gold), Ad Vlaminck (19), Wies Wiedema (19), Bart Serlie (ex 19) en Danny Deman (19) toegezegd om in de ochtend en de avond te presenteren. In de nacht zullen voornamelijk shows te beluisteren zijn van Mi Amigo-medewerkers die er nu helaas niet meer kunnen bij zijn zoals een Joop Verhoof en Stan Haag.

.

Een compleet programmaschema vind je terug op de MA40-website. Deze week vier dagen hulde aan de grootste Vlaamse commerciële radio ooit, Radio Mi Amigo. Via webstream en op 94.9 FM, in de regio groot Oostende. En luisteren wereldwijd kan ook via livestream!).

.

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende