07-11-14

Deezer nu gratis en onbeperkt

Deezer nu gratis en onbeperkt

.

Deezer geeft gebruikers sedert een tijdje de mogelijkheid om nieuwe nummers te beluisteren en te ontdekken zonder beperkingen, op aanvraag, en gratis. Dit gratis luisteren, mét reclame, is zonder enige tijdsbeperking op de computer (tot nu toe beperkt tot tien uur per maand) en op tablet.

.

deezer logo.png

.

Sedert enkele weken kan elke gebruiker in zijn mobiele Deezer-app de functionaliteit Flow ontdekken, een 100 % gepersonaliseerde radio, uitgebreid met titels die aansluiten bij zijn muzikale smaak. De Playlists Radio bieden iedere gebruiker dan weer gepersonaliseerde ontdekkingen. Op basis van iedere playlist zal een player de radio opstarten , automatisch een radio lanceren die de titels van de playlist mengt met de beste aanbevelingen van de uitgeversteams van Deezer wereldwijd. Deze functionaliteiten bestonden al bij Spotify maar ontbraken bij Deezer.

.

Daniel Marhely, de oprichter van Deezer: Ons objectief is te innoveren zodat we de grenzen van de sector altijd kunnen verleggen. Op dit moment zetten we alles op alles om een uiterst gepersonaliseerde muzikale ervaring te bieden aan iedere gebruiker. Met Flow en de nieuwe functionaliteiten voor mobiele radio, zal om het even wie uitstekende nummers kunnen ontdekken op zijn mobiel toestel, zonder enige beperking.

.  

Deezer biedt ook een betalende versie aan, uiteraard. Het abonnement Deezer Premium+ geeft onbeperkt en zonder reclame toegang (zelfs zonder netwerkconnectie) tot de volledige catalogus van ruim dertig miljoen nummers, voor 9,99 €/maand.

.

Tenslotte werd ook de nieuwe bètaversie van Deezer gelanceerd. Gebruikers die al een digitale muziekbibliotheek hebben op hun computer (downloadbare files, gedigitaliseerde ceedees, iTunes-bib) wachtten hier al lang op. Ze zullen deze nu overal kunnen terugvinden met hun Deezer-account. Deze app laat toe binnen één enkele Deezer-app alle muziekfiles te synchroniseren, ongeacht het formaat van de file. Deze bètaversie is daarentegen uitsluitend beschikbaar voor Premium+ abonnees op MAC vanaf vandaag. De uitrol voor alle Deezer-gebruikers volgt binnenkort.

.

Bericht: Digimedia

.

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.