26-10-15

U betaalt u nog steeds te veel voor je telecom?

U betaalt u nog steeds te veel voor je telecom?

.

Een op de twee Belgen beschikt over een telecomtarief dat niet aangepast is aan zijn werkelijke behoeften. In zo’n 400 gemeenten verspreid over het hele land, kunt u terecht voor een persoonlijke simulatie.

.

tarief Telecom.jpg

.

"Meer dan de helft van de Belgen heeft nog steeds een duur vast abonnement bij hun telecomleverancier", zegt Sarah Vandecruys van FOD Economie in Le Soir. "Daarom willen we consumenten helpen om het goedkoopste tarief te kiezen."

.

De Federale Overheidsdienst startte dan ook met een grootschalige informatiecampagne. In de loop van oktober van vorig jaar werd het gemeentepersoneel in zo'n 400 gemeenten opgeleid door experts van de FOD Economie om de burger te helpen bij het kiezen van het interessantste telecomtarief.

.

De volledige lijst van de deelnemende gemeenten en de exacte dagen dat de raadplegingen plaatsvinden, vindt u hier. De FOD roept op om zeker uw laatste telefoon-, gsm-, internet- of tv-facturen mee te nemen naar de spreekuren. Consumenten die liever zelf thuis willen kijken of ze al over het meest gunstige tarief beschikken, kunnen op de website bestetarief.be van het BIPT terecht om de tarieven te vergelijken.

.

toren.jpg

.

De website 'Beste tarief' vindt U HIER

.

beste tarief.jpg

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.