30-06-12

Ook storingen op de FM (radio) band?

Ook storingen op de FM (radio) band?

.

Deze dagen zijn er soms grootschalige storingen op de FM band, maar ook de DVB-T frequenties kunnen hinder ondervinden van vreemde signalen vanuit Zuid-Europa.

.

afstemschaal radio 6 (2).jpg

.
Beetje een jaarlijks weerkerend verschijnsel...maar heeft ook zo zijn voordelen voor DX-ers zowel van radio als TV.


Het weer speelt een grote rol hierbij doordat bepaalde atmosferische condities het mogelijk maken dat signalen via de hogere luchtlagen weerkaatst worden vanuit Zuid-Europa naar België (herinner u vorig jaar toen verschillende Spaanse FM zenders alhier zelfs op bepaalde momenten vrij goed te ontvangen waren).

De grote hittegolf en hogedruk in onder meer Spanje en Portugal speelt hierbij een rol. Eigen radiostatons (waarvan de ontvangst op het nippertje is) kunnen er wel plotseling door worden weggedrukt.Het is daarbij meestal op FM kanalen die vrij liggen (of waar op dat moment alleen een zwak signaal op zit) een komen en gaan van Spaanse, Portugese of bijvoorbeeld Tunesische radiozenders. FM ontvangst kan dus tijdelijk zwaar verstoord worden. Net als bij onweer, dat ook storing veroorzaakt, zal de storing vanzelf wel weer overgaan. Het is dus geen goed idee om meteen uw antennes (voor zover u daar nog gebruik van maakt) te gaan bijrichten of om op zoek te gaan naar oplossingen (die er in principe ook niet zijn) . Hoe lang de verschijnselen duren is niet te zeggen.

.

Datzelfde geldt voor DVB-T signalen. Het is mogelijk dat ook de radiogolven die DVB-T multiplexen uit andere gebieden bevatten, tijdelijk interfereren met signalen hier ter plaatse. Immers is men in Zuid-Europa ook grotendeels op DVB-T overgestapt. Dat die zenders minder sterk zijn dan de vroegere analoge tv-kanalen doet weinig ter zake want als er een goede 'atmosferische opening' is, komt alles erdoor.

.

Als men dicht bij een DVB-T zendmast zit, dan heeft men er het minst last van omdat het lokale signaal te sterk is (net als lokale FM zenders) om volledig te worden geïnterfereerd. Zit men al op de rand van het ontvangstgebied dan kan er hier uiteraard tijdelijk storing optreden. De satelliet en de (digitale) kabel hebben in principe geen last van deze verschijnselen.Wie nog analoog zit kan inslag krijgen.... 

.

storing.jpg

.

Totaal TV: Jan-Hein Visser
.

Tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio 2 'Topcollectie' De hete zomer van Beatles en Stones

Radio 2 'Topcollectie' De hete zomer van Beatles en Stones

.

 

detopcollectie_peterverhulst.jpg

 

.

Een halve eeuw is het ondertussen geleden dat The Beatles eerder toevallig een eerste plaatje opnamen en dat de leden van The Rolling Stones elkaar leerden kennen.

.

Dat vraagt om meer uitleg en die krijg je vanaf 2 juli tot en met 31 augustus in 'De Topcollectie'. Ze gaan daarbij op zoek naar pittige details, leuke anekdotes en laten vooral heel veel klankmateriaal horen dat in de loop van die 50 jaar werd opgenomen en verzameld.

.

21topc_beatlesenstones_car.jpg

.

Elke dag gaan ze via een prettige kwis ook op zoek naar de fans van de muziek van Beatles en Stones.

.

Als je wil meespelen en misschien één van de vele prijzen wil winnen kan je je nu inschrijven via dit formulier.Stel je dus meteen maar kandidaat.

.

Alvast veel succes en plezier met 'De hete zomer van Beatles en Stones'!

.

Logo radio 2 mini.jpg

.

Radio2

.

Tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-06-12

VRT:Bart Schols gaat van televisie naar radio

VRT:Bart Schols gaat van televisie naar radio

.

Bart Schols ((foto:De Redactie.be) wordt vanaf september de presentator van het Radio 1-programma "Vandaag". Schols was tot drie jaar geleden anker van het sportnieuws in "Het Journaal", tegenwoordig werkt hij als verslaggever voor "Het journaal" en voor "Terzake".

.

bart.jpg

.

Xavier Taveirne, die nu nog "Vandaag" presenteert, wordt in september de stem van "De ochtend" op Radio 1. Bart Schols neemt zijn functie over.

.

Schols begon zijn carrière bij de VRT 11 jaar geleden bij de sportredactie. Daar presenteerde hij ook het sportnieuws in "Het Journaal. Drie jaar geleden maakte hij zijn overstap naar de algemene redactie waar hij werkt als verslaggever voor "Het Journaal" en voor "Terzake".

.

Toch is Schols niet helemaal nieuw bij de radio, hij presenteert al Sporza-radio, het programma op zondagmiddag op Radio 1. Ook in de toekomst zal hij dat blijven doen. Hij blijft ook de sport volgen voor "De zevende dag".

.

Radio1(logo).jpg

.

De Redactie

.

Tijdsbalkje rood

12:34 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio1: Peeters & Pichal- een einde in majeur

Radio1: Peeters & Pichal- een einde in majeur
.
 
 
Het is voorbij. Gedaan. Na vijf seizoenen houdt Peeters & Pichal ermee op. Het Radio 1-programma met Annemie Peeters en Sven Pichal was één van de meest spraakmakende van de voorbije jaren.
.

PPFin.jpg

.
In het begin was het een consumentenprogramma, maar al snel werd het breder opengetrokken en werden luisteraars meer en meer betrokken bij de onderwerpen. Breed maatschappelijke thema’s kwamen aan bod en het programma slaagde erin heel wat wantoestanden aan de kaak te stellen en bracht geregeld kleine en grotere verschuivingen teweeg.
.

Een eigenzinnig overzicht van de topmomenten van vijf jaren Peeters & Pichal, door de bril van de redactie van het programma vind u HIER in een keurig Word-document. En op de website van Radio 1 vindt u heel wat leuke filmpjes terug. Daarvoor klikt u dan weer HIER.

.

radio 1.jpg

.

RadioVisie (JLSA)

.

Tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Geena Lisa met de Radio 2 Zomerhit 2012

Geena Lisa met de Radio 2 Zomerhit 2012
.
 
 
Vanaf vandaag- 29 juni- maakt Geena Lisa de Vlaamse steden en gemeenten onveilig met een nieuwe reeks concerten van Vlaanderen muziekland. Net als vorig jaar telt ze daarmee af naar Radio 2 Zomerhit op vrijdag 17 augustus in Middelkerke-Westende.
.

VlaanderenMuziekland2012.jpg

.

Nieuw is dat Vlaanderen muziekland, dat op vrijdag 6 juli van start gaat op Eén, elke week een eerbetoon brengt aan een Vlaamse artiest die zijn strepen meer dan verdiend heeft. Op 11 juli is er naar goede gewoonte een bijzondere live-uitzending naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

.

Op de Grote Markt van Ieper geeft Geena Lisa op vrijdag 29 juni de aftrap voor een nieuw seizoen. Deze zomer houdt het zomerse muziekprogramma achtereenvolgens halt in Ieper, Tienen, Aalst, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Boortmeerbeek en Blankenberge. De week daarna, op vrijdag 17 augustus, is er bovendien een nieuwe editie van Radio 2 Zomerhit in Middelkerke-Westende.

.

In haar kielzog brengt Geena Lisa iedere week heel wat artiesten en een uitstekende nieuwe begeleidingsband onder leiding van Eric Melaerts mee. Benjamien Schollaert brengt iedere week al vanaf 19.00 uur een dj-set als voorprogramma voor de toeschouwers ter plaatse.

.

Na afloop van de televisie-opname of –uitzending, vanaf 21:30 uur, kunnen de aanwezigen het feest verderzetten met een naprogramma door Stan Van Samang, De Romeo’s of Marco Z.

.

logo radio 2 mooi.jpg

 

.

EERBETOON AAN EEN VLAAMSE ARTIEST

.

Nieuw dit jaar is dat Vlaanderen muziekland iedere week een eerbetoon brengt aan een van Vlaanderens topartiesten. Daartoe nodigt Geena Lisa elke aflevering een of meerdere artiesten uit om een nummer van de topartiest in kwestie te coveren.

.

Hij of zij zal ook zelf een van zijn grootste hits en eventueel ook een recente single brengen. Op die manier zet Vlaanderen muziekland deze zomer Will Tura, Milk Inc., Bart Kaëll, Soulsister, Willy Sommers en K3 in het zonnetje. Op 11 juli is de eer aan Yasmine.

.

AFTELLEN NAAR RADIO 2 ZOMERHIT

.

Net als vorig jaar telt Geena Lisa af naar Radio 2 Zomerhit op vrijdag 17 augustus in Middelkerke-Westende. In elke aflevering stelt ze een categorie voor waarin een van de felbegeerde Radio 2 Zomerhit-trofeeën te winnen valt.

.

Een of meedere van de genomineerden van Radio 2 Zomerhit laten in de aflevering vervolgens horen waaraan ze hun nominatie verdiend hebben. Dit jaar reikt Radio 2 prijzen uit in de categorieën beste man, beste vrouw, Nederlands, doorbraak, performance, ambiance en kids.

.

EEN SPECIAL OP 11 JULI

.

Op 11 juli zet Eén naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap een extra feestelijke uitzending van Vlaanderen muziekland op het programma. Dat is dit jaar niet anders; deze keer strijkt Geena Lisa neer in Sint-Truiden voor een live-uitzending vol Nederlandstalige muziek.

.

Het eerbetoon komt die dag Yasmine toe, die enkele pareltjes van Nederlandstalige liedjes maakte, maar te vroeg het leven liet.

.

 

Logo Eén-.jpg

 

.

RadioVisie (JLSA)

.

Tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Hoogtepunten programmering BVN (TV) juli 2012

Hoogtepunten programmering BVN (TV) juli 2012

.

 

BVN-TV logo.jpg

. 

 

NOS Studio Sportzomer De Avondetappe

.

Vanaf wisselende, sfeervolle locaties in Frankrijk wordt met bekende gasten uit de wielerwereld en daarbuiten terug èn vooruit gekeken op de Tour de France etappes. De kijker wordt getrakteerd op vertrouwde onderdelen als 'de Dag van Morgen', de Tourquiz en een samenvatting van de etappe van die dag.

NOS Studio Sportzomer De Avondetappe is vanaf zaterdag 30 juni dagelijks te zien op BVN.

.

 

Lijn 32

.

Spannende actuele dramaserie over de passagiers van een bus die vlak voor de rechtbank, waar een geruchtmakend proces plaatsvindt, omslaat en in brand vliegt. Aanslag of ongeluk? Zes weken eerder: We maken kennis met een aantal inzittenden van de bus. We volgen hen, leren hen kennen en komen erachter waarom ze juist op dat tijdstip in de bus zaten. Stukje bij beetje wordt duidelijk wat er precies voorafging aan het incident en zien we ook hoe de levens van de diverse inzittenden in de weken voorafgaande aan de ramp met de bus elkaar kruisen.

Lijn 32 (NCRV) is vanaf zaterdag 30 juni wekelijks te zien op BVN.

.

 

NOS Tourjournaal

.

De kijker wordt dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Ronde van Frankrijk. Naast een ruime samenvatting van de diezelfde dag verreden etappe is er ruimte voor interviews en reportages van de verslaggevers in de periferie van het wielerevenement.

NOS Tourjournaal is vanaf maandag 2 juli dagelijks te zien op BVN.

.

BVN 2.jpg

.

 

Canvascrack

.

Kennisquiz waarin een persoon, de crack, het opneemt tegen een uitdager in een korte quiz van vijf meerkeuzevragen over allerlei onderwerpen.

De crack probeert zoveel mogelijk geld te verdienen door zoveel mogelijk uitdagers in een rechtstreeks duel uit te schakelen. Dit alles onder leiding van quizmaster: Herman Van Molle.

Canvascrack (VRT) is vanaf maandag 2 juli elke werkdag te zien op BVN.

.

 

Vlaanderen Muziekland

.

Deze zomer trekt Geena Lisa voor de derde keer door Vlaanderen enkomt langs Ieper, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Boortmeerbeek, Tienen, Aalst en Blankenberge.
Op woensdag 11 juli presenteert Geena Lisa een Vlaanderen Feest!-special vanuit Sint-Truiden in het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Vlaanderen Muziekland (VRT) is vanaf zondag 8 juli wekelijks te zien op BVN.

Vlaanderen Feest! Special is woensdag 11 juli te zien op BVN.

.

 

De Beste Zangers van Nederland

.

Een nieuwe reeks met Jan Smit als gloednieuwe presentator. Gerard Joling, Ruth Jacott, Berget Lewis, Nikki Kerkhof, Peter Beense, Freek Bartels en Yes-R vertoeven een week lang in een villa op Ibiza waar ze elkaars repertoire zingen. Overdag zijn ze de beste vrienden, maar 's avonds barst de `concurrentiestrijd’ los. In elke aflevering gaat één van de zangers op zoek naar zijn ideale vervanger. Dit alles wel met een grote knipoog.

De Beste Zangers van Nederland (TROS) is vanaf zaterdag 14 juli wekelijks te zien op BVN.

.

NOS Studio Sportzomer London Late Night

. 

Vanuit het Holland Heineken House in Londen presenteert Mart Smeets dagelijks de hoogte- en dieptepunten van de Olympische Zomerspelen van die dag. Aan tafel ontvangt hij diverse (sport)gasten. Eventuele huldigingen van Nederlandse sporters, die in hetzelfde Holland Heineken House plaatsvinden, worden ook gevolgd.
NOS Studio Sportzomer London Late Night is vanaf donderdag 26 juli dagelijks te zien op BVN.

.

 

N.B.: Voor exacte tijden van de programmering en meer informatie verwijzen wij u naar onze BVN-website:http://www.bvn.tv/gids.

.

BVN.jpg

.

 

Achtergrondinformatie BVN

.
BVN staat voor het Beste van Vlaanderen en Nederland en is de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland. In samenwerking met Radio Nederland Wereldomroep, de Nederlandse Publieke Omroep en VRT wordt de programmering samengesteld uit het televisieaanbod. Meer informatie over BVN en de programmering per uitzendregio is te vinden op www.bvn.tv. Bovendien kunnen BVN-kijkers zich via deze site aanmelden voor de gratis BVN TV-gids per e-mail die tweewekelijks verschijnt.

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-06-12

De 'platenzoektocht' in De Topcollectie bij Radio 2

De 'platenzoektocht' in De Topcollectie bij Radio 2

.

Het is de moment want...in juli en augustus zijn er GEEN zoekplaatjes wegens...zomervakantie !

.

                Logo De Topcollectie

.

Hoe vaak gebeurt het niet dat een liedje in je hoofd zit waarvan je de titel of de uitvoerder niet meer kan herinneren van lang geleden.En toch zou je het graag nog eens terughoren of zelfs (terug) in je bezit hebben? 

.

Misschien heb je ooit uw lievelingssingle (45-toertje) uitgeleend en ...nooit meer teruggezien.Misschien is het plaatje wel dood versleten (grijs gedraaid) en hoor je hier en daar zelfs al een 'flard' van de B-kant bij het beluisteren van de A-kant.

.

                                        platendraaier draaiend

.
Zelfs voor de iets oudere luisteraars van de grootste familie in Vlaanderen die het 78-toerentijdperk van dichtbij nog meemaakten kan 'De Topcollectie' hulp bieden bij hun speurtocht naar hun (jeugd) zoekplaatje.

.

Misschien zoekt u wel een shellac (ook wel eens bakeliet of stenen plaat genoemd) opname uit de jaren '30 (of véél vroeger) tot '58-'59 (want tot dan werden in Vlaanderen 78-toerenplaten uitgegeven)...Die dingen waren (en zijn) broos, breekbaar dus.Misschien een kantje af of erger nog, gebroken.En toch wil je een (ouder?) iemand eens gelukkig maken?Tot hiertoe was een zoekplaat uit 1904 zelfs het record!

.

Een plaat zoeken én terug horen waar een verhaaltje aan verbonden is misschien...De Topcollectie bezorgd die 'zoekerd' zelfs bij u thuis,van service gesproken.

.

Heel vervelend dus als je nu precies die ene plaatopname niet (meer) kan vinden.Maar met 'De Topcollectie' van Radio 2 kan hier dus verandering in komen.Deels door de vaste crue van De Top én deels door de grote familie luisteraars die meehelpen  !

.

Hulp dus voor uw 'zoekplaat' waar je misschien al jaren platenbeurzen gaat voor afschuimen of dagelijks gaat voor 'Googelen'...Geef in ieder geval zo veel als mogelijk gegevens door aan de Topcollectie-helpdesk van de gezochte zoekerd/plaatopname.Een e-mailtje volstaat dus naar  detopcollectie@radio2.be .Zet er zo veel als mogelijk gegevens bij.Trouwens Peter of Marc nemen met u zelfs contact op als je geselecteerd bent om in uitzending te komen.Teterettetet alleen is nogal moeilijk....om beginnen zoeken.

.

Radio 2 De Topcollectie doordeweeks van maandag tot zaterdag van 13-16 uur.

.

                                          logo Radio 2 dicht bij jou

.

pinkend zwart sterretje  Website De Topcollectie

.

Radio 2

.

Tijdsbalkje rood

00:02 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Toch geen 'Vlaamse' quota bij Waalse radio

Toch geen 'Vlaamse' quota bij Waalse radio
.
 
Zingende Vlaamse medemensen zullen in de toekomst dan toch niet meer zendtijd krijgen bij de RTBF-radio’s. De voorgestelde quota daartoe werden weer afgevoerd.
.

Fadila Laanan (foto), Minister van Media van de Franse Gemeenschap in dit land, had eerder een plan bedacht om de publieke zenders te verplichten neer Nederlandstalige liedjes te programmeren. Daarvoor wilde ze hen quota opleggen.

.

images.jpg

.

“Het lijkt me een goede zaak om op die manier zangers uit het noorden van het land te leren kennen en ons vertrouwd te maken met een andere taal”, verdedigde de PS-minister haar voorstel toen.

.

Maar het Conseil Supérieur de l'Audiovisuel (CSA) heeft nu een negatief advies uitgebracht. Volgens de raad ontbreekt het de radiostations aan middelen om dat doel te bereiken. De minister neemt het negatief advies sportief op. “De zaken zijn nu duidelijk. Voor mij is het dossier gesloten”, klinkt het.

.

Bericht: Het Laatste Nieuws (25/06/12)

.

RadioVisie (JLSA)

.

Tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Het zomert op Klara vanaf (morgen) 29 juni

Het zomert op Klara vanaf (morgen) 29 juni
.
 
 

 

De zomer van Klara brengt muziek, avontuur en cultuur met zomerse accenten. Klara nodigt de luisteraars uit om volop te genieten. Nieuw is het programma Zomerhuis elke werkdag van juli en augustus waarbij Klara aanklopt in het zomerhuis van een dierbare gast.
.

Klara.jpg

.
Midden augustus is er natuurlijk weer Jazz Middelheim en jazz is er op Klara ook elke avond in Jazz. En op 22 augustus houdt Klara een Debussy-dag naar aanleiding van zijn geboortedag. Dit is meteen de ideale opwarmer voor de achtdelige reeks die Klara in het najaar brengt rond Debussy.
.

Download/bekijk HIER het volledige nieuwe schema.

.

SPRANKELENDE PERSOONLIJKHEDEN

.

Zomerhuis nodigt sprankelende persoonlijkheden uit, elke dag om 18:00 uur in het zomerhuis van Klara. Hij/ zij leidt de luisteraars rond langs ‘het vaste meubilair’ in zijn of haar zomerhuis: artistieke ervaringen, bijzondere objecten, rituelen, herinneringen, inspiratiebronnen die hij of zij koestert en die hem of haar gemaakt hebben tot wie hij/zij is.

.

Bezoekers van Klara’s Zomerhuis zijn onder meer Carl De Keyzer, Piet Piryns, Tcha Lindberger en Stijn Devillé. Met Olav Grondelaers, Heidi Lenaerts, Pat Donnez en Annemie Tweepenninckx.

.

Zomerhuis, elke weekdag van 18:00 tot 19:00 uur.

.

RadioVisie (JLSA)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-06-12

Een uurtje Radio Sint-Gorik op Radio PROS !

Een uurtje Radio Sint-Gorik op Radio PROS !

.

                        

sint-gorik-logo.jpg

.

Voor ouders, grootouders, familieleden,vrienden en kennissen en liefhebbers van... kinderradio.Het word zo stilaan een jaarlijkse traditie dat Radio PROS een uurtje zendtijd ter beschikking stelt aan scholen.Dat kan allemaal wel in principe maar alleen op een echte lokale radio....PROS neemt die uitdaging graag aan.Want radiomaken is ook een stukje cultuur, dat wordt nogal dikwijls eens vergeten !

.

Nederlands, improvisatie,spelling,voordracht...de proefwerken (examens) waren achter de rug ...tijd voor wat ontspanning voor de leerlingen dachten meester Marc en Juf Wendy.

.

En dit jaar waren het  maar liefst 37 (!!! een record) )  leerlingen (twee klassen) van het zesde leerjaar uit Sint-Gorik (Haaltert) die 'den antenne' graag eens hebben overgenomen met een uurtje eigen radio en dit  exclusief evenement ging dus door op dinsdag 26 juni 2012 en dat tussen 14 en 15 uur.

.

 

ProsGorik1.jpg

De nieuwe lichting radiomakers van PROS?(klik op de foto om te vergroten)

 

.

Zeker weten dat trouwe PROS luisteraars zullen gedacht hebben dat er wat 'mankeerde' een hun dagelijkse radio.Maar wat wil je...zesdejaars uit het lagere onderwijs hebben andere muziekkeuzes.Muziek van het genre Studio Brussel ,MNM en Q-Music passeerde de revue.Pieter Van Banden had extra zakdoeken nodig om het nodige zweet te verwerken, uiteraard was er wat spannig met /via het niet alledaagse gedoe.Gelukkig was er nog Peter Schepens (voorzitter) die wat bijstand verleende  want veel voorbereidingswerk was er deze keer niet aan vooraf gegaan.

.

Tijdens de middag werd er op de binnenkoer van PROS nogal wat 'gerepeteerd' terwijl de boterhammetjes wonderen hebben verricht.

.

De wonderen zijn dus de wereld (nog) niet uit.... 

.

Meester Marc en Juf Wendy hadden alles onder controle.Want beiden hadden op voorhand deels alles toch wel al wat mooi voorbereid.Alhoewel...

.

De zon was (alweer) van de partij, tijd voor een terrasje bij PROS.En als je moet kiezen tussen een (warm zomers) leslokaal of een openluchtklas is de keuze vlug gemaakt.Zet daar wat muziek bij en er werd zowaar nog gedanst ook !

.

Enfin, na afloop kregen alle 37 leerlingen nog een paar gadgets van PROS mee voor thuis, als herinnering.Feit is zeker, de jonge DJ's waren entousiast én zijn misschien de toekomstige radiomakers bij PROS.

.

Dikke pluim voor Juf Wendy én Meester Marc, die er alles aan gedaan hebben om te zorgen voor een vlot verloop.Alles onder controle...Maar- en zeker niet onbelangrijk- is een nog grotere pluim voor alle leerlingen die zorgden voor een uurtje eigentijdse radio !!!

.

Méér foto's kan je zien op de website van Radio PROS via de button ' Foto's' (hierboven) of direct HIER

.

Ook dagblad het Nieuwsblad én Het Laatste Nieuws waren even komen polshoogte nemen.Marino Verbeken en Claudia Van den Houte waren ter plaatse met hun materiaal.Het werd een hele bedoening...

.

    

             Marino Verbeken neemt een foto van de groep in het (frisse) Praathuis.

 .

Voor een verslag in de krant leest u best vandaag een kijkje in Het laatste Nieuws én Het Nieuwsblad.

.

            

 

      

       

                                             Dikke pluim voor Meester Marc én Juf Wendy !  

Men zegge het gewoon verder.....

.

Lees ook het (voor) artikel op RADIOVISIE !!!

.

Lees ook het (voor) wat uitgebreider artikel op de blog MUZIEKMUSEUM !!!

.

Tijdsbalkje rood

08:44 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende