31-10-11

RTL RADIO doet beroep op BRANDY

RTL RADIO doet beroep op BRANDY
.
 
 
RTL Radio in Luxembourg is het najaar ingestapt met een opgefriste auditieve identiteit. De grootste Europese mediagroep deed daarvoor een beroep op Brandy. Het Belgische consultancy- en productiehuis creëerde een nieuw auditief logo, instrumentale station-idents en functionele vormgeving voor weer en verkeer.
.

RTLonair.jpg

.

Met RTL Radio ging opnieuw een marktleider aankloppen bij Brandy. Het generalistische radiostation vond er een compact maar superfunctioneel imaging pakket. De instrumentale jingles werden zo geproduceerd dat ze zowel in woordblokken als muzikale programma’s passen. Het pakket kreeg de naam “Horizon”.

.

De op maat gemaakte jingles stralen positiviteit, authenticiteit en betrouwbaarheid uit. Ze zijn gebouwd rond een herkenbaar auditief dubbellogo waarvan de laatste drie noten ook afzonderlijk zullen worden gebruikt.

.

De akoestische arrangementen klinken actueel door de mix met eigentijdse maar zachte soundeffects. Elk basisthema valt uiteen in verschillende elementen die ook handig zijn bij de branding van liners en spots. In de demo hoor je een selectie uit het pakket (voorzien van een Luxemburgse voice over).

.

RTL Radio Lëtzebuerg is een generalistisch radiostation dat heel dicht bij zijn luisteraars staat. RTL Radio is absolute leider in zijn markt en bereikt volgens de jongste gegevens van TNS Ilres Plurimedia liefst 43% van de bevolking ouder dan twaalf jaar.

.

OVER BRANDY

.

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert en produceert audio en graphic design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële in Europa, Noord-Amerika en Azië. 
.
Intussen doen steeds meer marktleiders en challengers een beroep op de radio know how van Brandy. Binnenkort meer over de eerste Brandyprojecten in Zuid-Amerika.

.

* Luister HIER naar her Horizon-pakket.

.

schoteltje.gif

.

Luisteren via satelliet naar RTL Radio Lëtzebuerg

.

RTL Radio Lëtzebuerg is FTA (Free To Air) ook te beluisteren (in heel Europa) via de Astra 3 (23,5° Oost) op de frequentie 12.168 GHz.(V) met Sym:27.500 en FEC:3/4.Abonnees van TV Vlaanderen & Canal Digitaal) kunnen natuurlijk ook meeluisteren !

.

pinkend sterretje Wie geen schoteltje staan heeft kan wereldwijd luisteren via http://radio.rtl.lu/ 

.

RadioVisie (JLSA)

.

tijdsbalkje rood

00:04 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

BBC gaat zijn landelijke DAB-netwerk zelf financieren

BBC gaat zijn landelijke DAB-netwerk zelf financieren

.

In Vlaanderen kan men er alleen maar van dromen.Niemand blijkt belangstelling te hebben voor deze digitale radiofrequenties.Ook via DVB-T komt er niks door, buiten de nationalen (VRT-RTBF-BRF) natuurlijk.Dat wil zeggen dat DAB radio's niet populair kunnen worden.Commercieële radio's hebben ook al geen belangstelling alhier.In een paar landen-waaronder ook Groot-Brittanië-spreekt men zelfs al van het stopzetten van analoge radio frequenties.Via RadioNL kwamen we weeral wat DAB nieuws te weten van over het Kanaal.

.

BBC DAB.jpg

                                                        Foto:sw-radio.blogspot.com

.

De Britse omroep BBC gaat de verdere uitrol van zijn landelijke DAB-netwerk zelf financieren ondanks het slechte economische klimaat. Dit maakte Tim Davie, hoofd audio en radio, afgelopen week bekend tijdens de Drive to Digital conferentie in Londen. Het is de bedoeling dat in de toekomst 97% van de bevolking het DAB-netwerk van de Beeb kan ontvangen.

.

Momenteel kan 90% van de Britse bevolking de landelijke multiplex van de BBC ontvangen. De komende jaren zal dit verder uitgebouwd worden naar 97%. Het is de bedoeling dat in elk dorp of stad met meer dan 5000 inwoners DAB binnenshuis ontvangen kan worden. De prioriteit ligt echter om de dekking in de 25 grootste steden, waaronder Londen, Leicester, Glasgow, Coventry en Swansea te optimaliseren.

.

BBC DAB -2.jpg

                                                                         Foto:BBC.UK

.

Doordat het kijk- en luistergeld de komende jaren niet verhoogd wordt en de BBC flink moet besparen was lange tijd de vraag wie de verdere uitrol van het DAB-netwerk moest gaan betalen. De afgelopen jaren ontving de omroep hiervoor subsidie van de overheid, maar deze is geschrapt. Desondanks heeft de BBC besloten om verder te gaan met de uitrol en dit zelf te financieren.

.

De radio-industrie is er overigens al vanaf gestapt dat analoge radio al in 2015 kan worden afgeschakeld. Vooralsnog wordt er meer naar FM en AM geluisterd dan naar DAB. Wel groeit het aantal digitale luisteraars nog steeds gestaag en zijn er in het Verenigd Koninkrijk inmiddels al meer dan 14 miljoen DAB-ontvangers over de toonbank gegaan.

.

Inmiddels worden ook steeds meer nieuwe auto’s standaard met DAB-radio afgeleverd. Op dit moment is  20% van de nieuwe auto’s al voorzien van een DAB-radio. In 2013 moet dit 50% zijn.

.

RadioNL

.

DAB autoradio.jpg

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-10-11

Vijftien maanden na Rozen of Distels voor Sandra?

Vijftien maanden na Rozen of Distels voor Sandra?
.
 
 
In maart 2010 verscheen 'Rozen of distels voor Sandra', een boek dat het gebrek aan belangstelling voor het Vlaamse populaire lied bij de hedendaagse mediamakers probeerde te verklaren. Inmiddels krijgt u bij de tweede druk een unieke cd!
.

DistelsRozencd.jpg

.

Na een vliegende start, mede dankzij tv- programma’s als “De rode loper” en “Phara” – werd het boek doodgezwegen op alle mogelijke radionetten. Behalve in Nederland waar het op Radio 2 en Radio 5 Nostalgia ruime aandacht kreeg. Misschien bevatte deze publicatie té veel waarheid? Of werd er met zout op een onherstelbare wonde gestrooid ?

.

Ruim vijftien maand later is er wel wat veranderd, maar het kan nog veel beter. In een extra gesproken hoofdstuk van meer dan twintig minuten komt u te weten of het boek, na de controverse en stilzwijgen, mediamakers toch van gedachten deed veranderen.

.

    

.

Samen met tien speciaal samengestelde Vlaamse populaire muziekquizzen is dit de bonus die elke koper krijgt bij aanschaf van het boek op de boekenbeurs in Antwerpen. Een prettig en uniek cadeau voor wie nog altijd nieuwsgierig is naar welke geheimen deze bijzondere media-uitgave bevat.

.

Omdat het boek bijna uit voorraad is, worden de laatste honderden exemplaren aan een waanzinnig lage prijs van vijf euro verkocht op de boekenbeurs. U kan het ook in combinatie krijgen met de dubbele cd-box voor een al even aantrekkelijke prijs van slechts twaalf euro.

.

Rozen en Distels voor sandra.jpg

.

* Auteur Michel Follet signeert op volgende momenten: Maandag 31 oktober van 16:00 tot 17:30 uur. Vrijdag 4 november van 15:00 tot 17:00 uur. Zaterdag 5 november van 13:00 tot 15:00 uur. Telkens op Stand 107 van Uitgeverij Vrijdag in Hal 1.

.

RadioVisie (JLSA)

.

pinkend sterretje  Lees ook : Rozen of distels voor Sandra' van Michel Follet nu te koop (24/3/2010)

 

.

tijdsbalkje rood

00:03 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

BBC-coryfee Jimmy Savile overleden

BBC-coryfee Jimmy Savile overleden

 .

De Britse televisiepresentator Jimmy Savile (foto:BBC) is in zijn huis in Leeds overleden op 84-jarige leeftijd. Savile presenteerde meer dan 40 jaar lang het populaire muziekprogramma "Top of the pops" op de Britse openbare omroep.

.

Jimmy.jpg

.

 

Jimmy Savile begon zijn carrière als deejay bij Radio Luxemburg. Van 1964 tot 2006 was hij het gezicht van "Top of the pops" op BBC.

.

Vanaf midden de jaren 70 tot 1994 maakte hij het veelbekeken programma "Jim'll fix it". In dat programma probeerde hij wensen van kijkers in vervulling te doen gaan. Op het hoogtepunt van de show kreeg de redactie van het programma 20.000 kijkersbrieven per week.

.

Behalve zijn televisiewerk deed Savile ook veel aan liefdadigheid. In 1990 werd hij door de Britse koningin Elizabeth tot ridder geslagen voor zijn inzet voor de maatschappij. Hij zou maandag 85 jaar oud geworden zijn.

.

De Redactie

.

pinkend sterretje Meer over Jimmy Saville (Wikipedia)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Vanaf morgen: Evergreen Top 1000 op Radio 5 Nostalgia

Vanaf morgen: Evergreen Top 1000 op Radio 5 Nostalgia

.

Vorig jaar stond The Beatles met Yesterday bovenaan, maar dit jaar wint Wim Sonneveld met het onvergetelijke Het Dorp. Ik heb het natuurlijk over de Evergreen Top 1000 van Radio 5 Nostalgia. De publieke zender draait vijf dagen lang duizend nostalgische platen die door de jaren heen niets aan schoonheid hebben ingeboet.

.

Luisteraars kozen hun favorieten, die voornamelijk afkomstig zijn uit de jaren 50, 60 en 70. Maandag 31 oktober start om 7.00 uur de vierde editie van de lijst.Luisteraars horen tot en met vrijdag 4 november 19.00 uur de complete lijst evergreens. Deze week vol muziek, omlijst met verhalen en herinneringen van luisteraars, wordt gepresenteerd door Henk Mouwe, Jan Steeman, Petra de Joode, Hijlco Span, Tineke de Nooij en Ron Kas.

.

radio5.jpg

.

Vanaf 10 oktober werden ruim 50.000 stemmen van luisteraars verzameld. Dit is de Top 5 van de Evergreen Top 1000:

.

1. Wim Sonneveld – Het Dorp
2. The Beatles – Yesterday
3. ABBA – I Have A Dream
4. Anneke Grönloh – Brandend Zand
5. Frans Halsema – Voor Haar

.

Hoe Radio 5 Nostalgia ontvangen in Vlaanderen? 
.
Radio 5 is digitaal (uitstekende kwaliteit dus) in vrijwel héél Europa en daarbuiten via satelliet FTA (Free To Air, ongecodeerd) te ontvangen op de Astra 1 (19,2° Oost) en de frequentie is 12.343 (H) met Sym: 27.500 en FEC:3/4.Ook abonnees van TV Vlaanderen kunnen uiteraard digitaal meegenieten! 

.

afstemschaal radio-2.jpg

.

Maar OOK op de 'nostalgische' middengolf, in vrijwel gans Vlaanderen via 747 AM (zeven vier zeven Aa Em) is de zender uitstekend te ontvangen.In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 AM.Er zijn geen FM uitzendingen.Radio Nostalgia is natuurlijk ook te beluisteren via het internet!

. 

pinkend sterretje   De website van Radio 5 Nostalgia (Nederland)

.

Evergreens.jpg

.

Radioactieve blog

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-10-11

Open Radiozondag zonder landelijke zenders

Open Radiozondag zonder landelijke zenders
.
Radiostations in jouw buurt zullen morgen, zondagnamiddag 30 oktober hun deuren openzetten. Je kan terecht in alle provincies, maar de landelijke radio’s passen. Waar kan je "radiokijken" op de Open Radiodag?
.

openradiodag.jpg

.

De Q-Group wilde volgens directeur Erwin Deckers aanvankelijk wel meedoen, zo had hij geantwoord aan de organisatoren, het REC Radiocentrum. "Maar we hebben nadien niets concreet meer gehoord. Is dat nu zondag al?”, aldus een verbaasde Deckers. Niet alleen JOE fm en Q-music, maar ook de VRT-netten blijven dicht.

.

Directielid Strategie Jan Hautekiet van de publieke omroep: “Dat zou voor de VRT een hele organisatie worden. Het is goed dat men bij de regionale zenders terecht kan. Mensen kunnen daar gaan proeven van het radiomaken”.

.

WEL MET REGIORADIO'S

.
Wie zich online inschreef voor een bezoek aan de Antwerpse studio van Nostalgie Vlaanderen kreeg bij het Radiocentrum te horen “dat om organisatorische redenen buiten onze wil, het bezoek aan de studio's helaas niet kan doorgaan. Wij proberen dit op korte termijn echter opnieuw in te plannen”. Programmadirecteur Dirk Guldemont: “We doen dat later nog wel eens”.

.

Je kan gelukkig kiezen uit vele wél deelnemende radiostations. Zij geven je tussen 14:00 en 17:00 uur een rondleiding. De volledige lijst vind je HIER. O.a. in Gent is er TOPradio, in de hoofstad zet FM Brussel de deuren open.

.

Peter Brabants, programmabaas van City Music in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen vindt dan weer dat  “De tijd gedaan is dat mensen daarin geïnteresseerd zijn. En onze studio wordt net verbouwd”.

.

Met de Open Radiodag, sluit de Week van de Radio, definitief af.

.

RadioVisie (TDN)

.

pinkend sterretje  Lees ook: Opendeurdag Radio PROS 30/10

.

2082637231_9.jpg

.

tijdsbalkje rood

09:45 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Luistercijfertjes uit Nederland

Luistercijfertjes uit Nederland

.

3FM heeft haar martkaandeel, dat ze de vorige periode heeft verloren, weer herstelt. Dit blijkt uit de luistercijfers van Intomart GFK over de periode augustus september. In de vorige periode leverde het station 0,7 procent marktaandeel in maar maakt dat nu weer goed. De grote schommeling komt door de problemen met de zendmasten in Smilde en Lopik. Pas aan het einde van deze periode ging de zendmast in Lopik weer op vol vermogen.

.

intomartgfk.jpg

 

Q-music blijft marktaandeel inleveren en zakt 0,1 procent. Het marktaandeel is nu 0,8 procent lager in vergelijking met vorig jaar. Radio 1 kende vorige periode een opleving maar levert nu weer 1 procent in. Radio 538 maakt weer wat marktaandeel goed en blijft marktleider.

.

Aan het onderzoek deden 9.606 respondenten mee van 10 jaar en ouder. De gemiddelde luistertijd is in deze periode 3 uur per dag en is daarmee negen minuten langer dan in de vorige periode.

.

luistercijfers.jpg

.

Stijgers  100%NL, Arrow Classic Rock, BNR Nieuwsradio, E Power Radio, Kink FM, Radio 2, Radio 3FM, Radio 5 en Radio 538
Dalers ORN Radio, Overige zenders, Q-music, Radio 1, Radio 10 Gold, Radio 4 en Sky Radio
Gelijk Arrow Jazz FM, Classic FM, Radio 6 soul en jazz, Radio Veronica en Slam!FM

.

Radiofreak

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De Pré Historie van morgen

De Pré Historie van morgen

 
Morgen- zondag 30 oktober- neemt Guy je mee naar het nieuws, de sport, én de leukste hits uit de laatste week van oktober 1961 (precies een halve eeuw geleden), '71 (40 jaar terug), '81 (30 jaar geleden), en de laatste week van oktober 1991 (20 jaar terug in de tijd).
.

guydepreradio2_3.jpg

.
 
Enkele opvallende hits van oktober 1961 waren: Amor door Ben E King, Ok Ik Ga Met Je Mee door Ria Valk, en The Bristol Stomp van The Dovells.
.
 
Spanish Harlem door Aretha Franklin, Elke Dag Een Beetje Meer van Marva, en The Witch Queen Of New Orleans van Redbone waren enkele van de hits uit de laatste week van oktober 1971.
.
 
Verder hoor je premier Indira Gandhi van India die een bezoek bracht aan Brussel, het Nederlandse parlementslid Ter Beek over de vluchtelingenstroom vanuit Pakistan naar India, en kardinaal Suenens over de bisschoppensynode.
.
 
Daarna 30 jaar terug naar de laatste week van oktober 1981 met Robert De Gendt van het OCV tijdens de rakettenbetoging in Brussel, en een sfeerbeeldje van die anti-rakettenbetoging.
.
 
Hits waren toen ondermeer: Private Eyes van Hall & Oates, ’t Leven Is Als Toneel van Will Tura, en For Your Eyes Only door Sheena Easton.
.
 
Ten slotte terug naar de laatste week van oktober 1991 met een missionaris over de gevaarlijke toestand in Zaire toen, premier Martens die de evacuatie van de Belgen aankondigde, een Belg die was gevlucht uit Zaire en die zijn verhaal deed. PS-voorzitter Guy Spitaels beweerde dat de Vlaamse leeuw wel een grote bek opzette, maar geen tanden had, maar kreeg lik op stuk van Guy Verhofstadt.
.
 
Crucified van Army Of Lovers, De Ebbenhout Blues van Wigbert, en Walking In Memphis van Marc Cohn deden het 20 jaar geleden uitstekend in de hitparade en op de radio.
.

platendraaier_5.gif

.
 
De platenspeellijst
.
 
Hit the road Jack - RAY CHARLES
Amor - BEN E KING
You don't know - HELEN SHAPIRO
OK, Ik ga met je mee - RIA VALK
Bristol Stomp - THE DOVELLS
Little sister - ELVIS PRESLEY
Hello Mary Lou - RICKY NELSON
Runaround Sue - DION
La bamba - LOS MACHUCAMBOS
The witch queen of New Orleans - REDBONE
Gypsies, tramps and thieves - CHER
Soley soley - MIDDLE OF THE ROAD
The night they drove old Dixie down - JOAN BAEZ
Spanish Harlem - ARETHA FRANKLIN
Elke dag een beetje meer - MARVA
High time we went - JOE COCKER
Mamy Blue - POP TOPS
Nine by nine - JOHN DUMMER'S FAMOUS MUSIC BAND
Private eyes - DARYL HALL & JOHN OATES
Tainted love - SOFT CELL
For your eyes only - SHEENA EASTON
Physical - OLIVIA NEWTON-JOHN
't Leven is als toneel - WILL TURA
Why tell me why - ANITA MEYER
Let's groove - EARTH WIND & FIRE
Crucified - ARMY OF LOVERS
De Ebbenhout blues - WIGBERT
Calling Elvis - DIRE STRAITS
Walking in Memphis - MARC COHN
My day will come - THE DINKY TOYS
Burbujas de amor - JUAN LUIS GUERRA
Something got me started - SIMPLY RED

.

radio 2 logo.gif

 

.

De Pré Historie via Radio 2 elke zondagvoormiddag tussen 10 en 12 !

.

pinkend sterretje   De website van de Pré Historie

pinkend sterretje   Net gemist? Geen probleem herbeluister het programma

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Wintertijd gaat terug in !

Wintertijd gaat terug in !

.

Vanaf morgen (zondag 30 oktober)  is het weer wintertijd. De klok wordt om 3 uur 's nachts alweer een uur teruggedraaid.

.

De terugschakeling naar het 'winteruur' betekent een uur langer slapen. Mensen met nachtdienst hebben echter pech en moeten een uur langer werken.

.

Door de wintertijd wordt het 's avonds een uur vroeger donker. Het systeem geldt vijf maanden. Vanaf de laatste zondag van maart wordt het weer zomertijd.

.

In de nasleep van de oliecrisis van 1973 voerde Frankrijk de zomertijd in 1976 in om energie te sparen. De Britse eilanden kenden het systeem voordien al. België voerde het in 1977 in.

.

De klok wordt deze nacht, zaterdag op zondag dus, een uur teruggezet. Om 03.00 uur gaat in de landen van de Europese Unie de wintertijd in. De wintertijd is eigenlijk de gewone tijd en duurt vijf maanden.
.

Met ingang van morgen zondag zal het eerder licht worden en ook eerder donker zijn.Eenvoudig maar het is nu eenmaal zo. Als de zomertijd ook in de winter zou gelden, dan zou het rond de jaarwisseling pas rond 9 uur 's ochtends licht worden.. 

.

wintertijd.jpg

 

.

Vanavond dus (al) uw 'uurwerken ' goedzetten bij het slapengaan en geniet van het extra uurtje nachtrust....

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-10-11

Yesterday, maar dan wel de komende dagen

Yesterday, maar dan wel de komende dagen
.

Yesterday.jpg

 
.
Yesterday is een multimediaproject dat zowel uit 'print', televisie als radio bestaat. In het weekblad De Beiaard gaat het over het verleden van Vlaamse Ardennen, AVS en TV Oost werken mee en in een radioprogramma van twee uur grasduint Johan Persyn in de muziekgeschiedenis, met de klemtoon op hits uit de jaren 50, 60 en 70. Wij kijken iedere week mee.
.

Yesterday schiet letterlijk uit de startblokken deze week met een duo rond 'Pistol packin' mama, vooral bekend in de versie van Gene Vincent uit 1960, maar al in 1943 een Amerikaanse nummer één voor Al Dexter. In het verlengde daarvan worden twee deserteurs op de luisteraars losgelaten: een Franse uit 1954 met Mouloudji en een Nederlandse van tien jaar later met Peter Blanker. 'Le deserteur' is origineel van de Franse dichter Boris Vian.

.

Het volgende duo is helemaal Nederlandstalig: een dubbelhit voor Peter & Zijn Rockets in 1960: 'Laat me los' en 'Ga, Peter, ga'. Het derde duootje komt uit 1964 en daarvoor wordt de ravissante Franse zangeres Françoise Hardy opgezocht. In het Engels met 'Only friends', maar eveneens in haar moedertaal met de originele versie 'Ton meilleur ami'. Ook het tweede uur Yesterday begint met een duo: twee keer The Yardbirds met 'Evil hearted you' en 'Still I'm sad', twee schitterende songs uit 1966.

.

En het blijft duo's regenen in deze aflevering, want ook Otis Redding scoort een, helaas wel postume, dubbelhit in 1968 met 'Amen' en 'Hard to handle'. Een jaar later, in 1969, is het alweer prijs: 'Les Champs-Elysées' van Joe Dassin kennen we allemaal, maar de originele versie komt van de vroegere zanger van The Four Pennies, Lionel Morton, en heet 'Waterloo Road'. Met het laatste duet wordt de sprong gemaakt van begin jaren 70 naar eind jaren 80. Tony Ronald had in 1971 een hit met 'Help "Get me some help", Will Tura deed het in Vlaanderen vlotjes over in 1989 met 'Mooi ('t leven is mooi)'.

.

Nog dit: 'Scarborough Fair' van Simon & Garfunkel brengt de luisteraars terug naar de eeuwenoude markt van het Britse kustplaatsje Scarborough, maar sluit ook aan bij het 'Gesproken Weekblad' van deze week, een bezoekje aan een ook al eeuwenoude markt in de Vlaamse Ardennen: de jaarmarkt van Sint-Lievens-Houtem. Die zou al in de twaalfde eeuw hebben bestaan. Een echte terugblik dus...'

.

Johan Persyn.jpgWAAR WORDT 'YESTERDAY' UITGEZONDEN?

 Radio STAR 
  Zondag: 10.00-12.00 uur en op woensdag: 16.00-18.00 uur 
Radio MFM  
  Zondag: 10.00-12.00 uur en op dinsdag: 19.00-21.00 uur 
Radio BROUWER   
  Zaterdag: 15.00-17.00 uur en op woensdag: 13.00-15.00 uur 
Radio PROS maandag van 12.00 tot 14.00 uur 
FAMILYRADIO 
  Zaterdag: 07.00-09.00 uur én op zondag van 08.00- 10.00 uur.

.

 

Radio PROS nieuwe sticker 20 mei 2011.jpg

 

 RadioVisie (JLSA)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende