31-05-09

Rocco 'Marina' Granata krijgt ook een film !

Er komt ook een film over Rocco Granata !

Tijd nu op deze zonnige warme'lente' Pinksterdag voor wat muzikale berichtgeving.

Groot was onze verbazing toen we het bericht lazen dat Rocco Granata een film krijgt.Niet dat we hem dat niet gunnen, integendeel.Maar ik had eerder een film van Eddy Wally verwacht.Gewoon omdat deze film al zéér lang aangekondigd is maar er toch niet(direct) zit aan te komen....

De Vlaamse regisseur Stijn Coninx gaat een film maken over het leven van Rocco Granata, de zanger van de wereldhit Marina uit 1959. Rocco Granata (inmiddels 70) is zoon van een Italiaanse mijnwerker in België. Bij toeval scoorde hij een hit, waarvan wereldwijd ruim 100 miljoen exemplaren zijn verkocht.
.
                      rocco Ganata in 1959
                 In 1959 ten tijde van zijn 'Marina (Foto:filmstarpostcards.blogspot.com)
Producent Peter Bouckaert van het Nederlandse Eyeworks zegt voor de film een redelijk groot budget te hebben van 8 miljoen euro. De opnames zijn gepland in 2011. Het scenario is al klaar. Rocco staat in de film symbool voor de vele Italiaanse immigranten in België in de vijftiger jaren, meldde Bouckaert (gisteren)zaterdag in Gazet van Antwerpen.
.
                           Marina
.
Bouckaert en Coninx brachten dit jaar de film Soeur Sourire uit, over een Belgische non die een wereldhit scoorde. Die film trekt in de Belgische en Franse bioscopen echter slechts 200.000 bezoekers, een grote tegenvaller voor hen. Volgens de producent heeft het slechte resultaat van Soeur Sourire geen gevolgen voor de film over Rocco Granata.
.
Marina in zwart-wit (retro) én in kleur, meezingen mag !
.
               
                      Rocco Granata met Marina in een TV show in 'Pure Zwart-Wit'
.
               
                     Rocco Ganata met 'Marina' in een ARD (Duitse) TV Show (2008) 
.
pinkend sterretje Lees ook: Soeur Sourire wordt weldra film ! (20/2/2008)
;
pinkend sterretje Lees ook: Stijn Coninx over zijn nieuwste film 'Soeur sourire'(1/5/2009)

Nederland AD                                   logo-ad

.
tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Susan Boyle eindigde (maar) tweede !

Susan Boyle eindigde (maar) tweede !
.
          SusanBoyle
                                              Foto: emmink.eu
Ze heeft het er in ieder geval toch goed van afgebracht het heeft dus niet mogen zijn...
.
De Schotse huisvrouw Susan Boyle (48) is tweede geëindigd in de talentenjacht "Britain's got talent". Ze werd verrassend verslagen door de dansgroep Diversity. Boyle reageerde erg sportief. "De beste hebben gewonnen", zei ze.
Tijdens de finale zong Susan Boyle het nummer waar het voor haar allemaal mee begon, "I dreamed a dream" uit de musical "Les Misérables". Ze kreeg een staande ovatie van de jury en het publiek. Ze zag er op haar best uit in een lange glinsterende jurk en gaf een zelfzeker optreden.
.
          Susan-Boyle-
                               Susan Boyle (48)  foto:themotherhood.com

De laatste week lag de zangeres erg onder vuur in de media. Ze zou de druk van het programma niet meer aangekund hebben en woede-uitbarstingen gekregen hebben. Volgens de jury bewees ze de critici ongelijk, door toch aan te treden in de finale.

"Je hebt het lef om hier te staan vanavond, je critici het hoofd te bieden en je hebt hen verslagen. Je kan met opgeheven hoofd naar huis gaan, of je nu wint of niet", zei Simon Cowell na haar optreden.

In de finale stond een bont allegaartje aan deelnemers, waaronder het 10 jaar oude zangeresje Hollie Steel en de elf-jarige danser Aiden Davis. Een vader en zoon probeerden een gooi naar de roem met een parodie op de shows van de Ierse danser Michael Flatley.
.
          susan
                                         Susan Boyle (Foto ITV)

Uiteindelijk ging de dansgroep Diversity met de eerste plaats aan de haal. De groep kreeg het meeste stemmen van de Britse tv-kijkers. Het gezelschap wint 100.000 pond (115.000 euro) en mag optreden voor de Britse koningin in de Royal Variety Show.
.
                                              Animatie TV
                                   Klik op het TV-tje en kijk !
Kon u niet rechtsreeks kijken omdat je geen satellietschoteltje had gericht op de Astra 2 (28,2° Oost), of had je geen kabel die ITV 1 doorgeeft? Geen probleem...muisklik op het TV-tje hierboven en selecteer maar.Kijk en vergelijk want ook de nr1 (de winnaar) is te (her) bekijken.Véél kijkgenot!
.
pinkend sterretje Lees ook: Ziet u vanavond Susan Boyle in de finale?(30/5/09)
.
pinkend sterretje Lees ook: De internethit van het moment! (16/4/09)
.
pinkend sterretje  Lees ook: Britse talentenjacht heeft opnieuw een ster! (23/4/09)
.
.
Tijdsbalkje

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jay Leno neemt afscheid van tonight show !

Jay Leno neemt afscheid van tonight show !

De koning van de Amerikaanse talkshows, Jay Leno, heeft gisteren afscheid genomen van zijn "The tonight show". Leno presenteerde het programma, dat goed was voor vijf miljoen kijkers, 17 jaar lang. "Toen ik begon was mijn haar nog zwart en de president wit", grapte Leno.

          tonight2

Leno hield zich aan het vaste stramien van de show: hij begon met een monoloog en ontving een muzikale gast, James Taylor, en een centrale gast, Conan O'Brien volgt Leno op. "Jij was de perfecte keuze", zei Leno.

De 58-jarige presentator kon het zich niet laten en maakte nog maar eens een opmerking over O.J. Simpson. "Toen ik mijn kantoor opruimde kwam ik nog het mes tegen van O.J.Simpson. Heb ik al die tijd in mijn bezit gehad", zei Leno. Ook Monica Lewinsky, Bill Clinton en Michael Jackson, dankbare onderwerpen voor Leno, werden niet vergeten.

          tonightTriciaonLeno


Leno liet in de 17 jaar dat hij "The tonight show" presenteerde, maar twee keer verstek gaan. Hij werd toen opgenomen in het ziekenhuis. De koning van de talkshow zal een nieuw programma aan elkaar praten bij NBC, maar deze keer in primetime. De Amerikaanse zender hoopt zo kijkers te winnen
.

pinkend sterretje Lees ook: Jay Leno moet even passen na 17 jaar! (27/4/09)

Bloopers uit 17 jaar 'The Tonight Show'

              

                                 tonight

Deredactie

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Op een mooie Pinksterdag...letterlijk!

Op een mooie Pinksterdag.... letterlijk!

Letterlijk én figuurlijk past het allemaal precies op deze dag! Bovendien is er een mooi Nederlands muziekje over.Kan je in principe alleen maar vandaag op de radio (laten) spelen...anders zijn het 'Vijgen voor... of vijgen na Pasen...in dit geval dus wél Pinksteren.Niet op de radio kan je het horen (zien) in dit geval maar gewoon via deze blog...Van hieruit wensen we alle kijkers/lezers dus een Prettige Pinksterdag toe samen met een het aangepaste muziekje.Meezingen mag,laat u maar eens lekker gaan.Geniet van het mooie weer én van de extra vakantiedag morgen!

                           pinksterdag

Het nummer 'Op een mooie pinksterdag' komt uit de musical 'Heerlijk duurt het langst' van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Echt vlot wilde de tekst niet meer komen, toen Leen Jongewaard en André van den Heuvel het nummer nog eens zongen tijdens de uitreiking van de Televizierring (Nederland) in 1970 (zie video) - twee jaar nadat de musical geëindigd was. Leen Jongewaard heeft zowaar de tekst voor z'n neus, toch verrassend voor een nummer dat hij honderden keren gezongen heeft!.

Het nummer kwam op plaat uit in 1967 en de hoogst genoteerde plaats in de Nederlandse Top 40 was een 9e plaats.Zeker niet slecht....

               

                Leen  Jongewaard en André van den Heuvel - Op een mooie pinksterdag

             niet kijken

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Windenergie zinloos?

Windenergie zinloos?

Volgens de vooraanstaande Duits-Amerikaanse wetenschapper en Nobelprijswinnaar Jack Steinberger is het zinloos te investeren in windenergie. De zon is een veel efficiëntere energiebron. Dat bericht de Britse krant The Times.

          enegie

                                     Windnegie (foto:Cees Bakker)


"Windenergie is niet de toekomst", zei Steinberger tijdens een symposium van Nobelprijswinnaars. Hij vindt dat Europa dus ook geen geld meer moet investeren in deze nieuwe vorm van energie. Windmolens rekenen nog steeds op andere energiebronnen in noodgevallen, wat meteen ook hun bijdrage aan de emissiereductie ondermijnt.

"In plaats daarvan geeft thermische zonne-energie, waarbij zonnestralen door spiegels worden opgevangen, ons wel een zekere toekomst", aldus de wetenschapper. "Hoe sneller we hierop focussen, hoe beter."

De wetenschapper zegt dat alle gekende reserves van fossiele brandstof binnen zestig jaar uitgeput zullen zijn. Volgens hem kunnen de zonne-energieboerderijen in de Sahara voldoen aan bijna 80 procent van de Europese energienoden tegen het midden van de eeuw.

Hij vraagt dan ook financiële steun aan Europa voor een nieuw project in Noord-Afrika, dat twee miljoen huizen in Europa van elektriciteit moet voorzien via onderzeese kabels.

Steinberger roept Europa op om een gedurfde beslissing te nemen omtrent deze nieuwe technologieën.

Jack Steinberger is directeur van het CERN in het Zwitserse Genève. In 1988 kreeg hij de Nobelprijs voor de Natuurkunde.

Knack                                                      logo knack

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-05-09

Ziet u vanavond Susan Boyle in de finale?

Ziet u vanavond Susan Boyle in de finale?
.
Vanavond even afstemmen op ITV 1 om 19u45 én ...je weet het.!
.
          talent
.
Susan Boyle, topfavoriete voor de show "Britain's got talent", heeft er mee gedreigd om af te haken voor de finale van de talentenjacht. "Ze is al meermaals in tranen uitgebarsten", zegt jurylid Piers Morgan. De BBC meent te weten dat de zangeres in afwachting van de finale zaterdagavond op een "veilige plaats" bij vrienden verblijft.
Boyle verbaasde vorige maand iedereen met haar deelname. De 48-jarige huisvrouw kon toen jury en publiek overtuigen van haar zangkwaliteiten.
.
          susan-boyle-youtube


Ze maakt een erg stuntelige entree bij haar eerste optreden maar bleek over een fenomenale stem te beschikken. De beelden van haar eerste optreden werden op YouTube meer dan 60 miljoen keer bekeken.
YouTube
Boyle voelt sinds haar deelname aan "Britain's got talent" wel een enorme druk. Paparazzi kamperen dag en nacht voor haar deur, de tabloids hebben al talloze pagina's aan haar gewijd.

De Britse heeft er al mee gedreigd om zaterdag niet op te dagen voor de finale. "Ze was haar koffers al aan het pakken", zegt jurylid Piers Morgan. Hij heeft Boyle aangeraden om geen kranten meer te lezen of geen tv meer te kijken voor haar laatste optreden.

"Ze begint te beseffen dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Ik heb haar op het hart gedrukt dat de meeste kijkers nog altijd sympathie voor haar koesteren", legt Morgan uit.
.
pinkend sterretje Lees ook: De internethit van het moment! (16/4/09)
.
pinkend sterretje  Lees ook: Britse talentenjacht heeft opnieuw een ster! (23/4/09)
.
Wie een satellietschotel heeft die gericht is naar de Astra 2 (28,2) Oost) kan gratis en voor niks ITV 1-2-3 en 4 ontvangen (de zenders zijn allemaal FTA), trouwens ook hun kinderzender.Wie een schotel installatie staan heeft (en gebruikt) kan die ook vrij goedkoop uitbreiden.Zeker de Astra 2 loont tegenwoordig de moeite! Kijkers (abonnees) van TV Vlaanderen die een schoteltje hebben die gericht staat op de Astra 2 kunnen dus gerust ook meekijken en genieten.

Blijkt ook dat men in sommige delen van West-Vlaanderen (via de kabel) nog kan kijken naar ITV 1.

De finale kan u vanavond volgen op ITV1 om 19u45 !

              

                   Het Britse zangtalent  Susan Boyle ziet u hier in de halve finale !

.
tijdsbalkje rood

18:47 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zenderwijzigingen bij TV Vlaanderen !

Zenderwijzigingen bij TV Vlaanderen !

                                TV Vlaanderen

Vitaliteit wordt op verzoek van vele abonnees voortaan ook uitgezonden in prime time! Vanaf 3 juni ontvangt u dit lifestylekanaal dagelijks vanaf 12u 's middags tot 6u 's ochtends. Door deze uurwijziging zal er op dit kanaal geen Playboy TV meer te ontvangen zijn.

                              Vitaliteit

Daarnaast zal de internationale welness-zender Body in Balance naar Astra 3 verhuizen en voortaan uitzenden tussen 6u 's ochtends en 12u 's middags.

MGM Movie Channel is vanaf 3 juni beschikbaar voor alle abonnees! De zender wordt toegevoegd aan het BasisPakket en verhuist daarmee naar de Astra 1 satelliet.

                               MGM movie

Action Now!, de filmzender met vooral actiefilms uit de jaren negentig, houdt op te bestaan. Om u als abonnee niet teleur te stellen, wordt deze zender vervangen door MGM Movie Channel. Dit kanaal toont u de fijnste filmpareltjes en de beste kaskrakers uit het rijke archief van MGM, Hollywoods bekendste filmstudio. In tegenstelling tot Action Now!, is MGM Movie Channel 24u per dag beschikbaar voor alle abonnees. De laatste uitzendingen van Action Now! vinden plaats op 31 mei.

TVVlaanderen

                 ingekort testbeeld

tijdsbalkje rood

10:16 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Xfm Manchester verwacht Pete Mitchell

Xfm Manchester verwacht Pete Mitchell

We horen ze zelf graag bezig, die Engelse radiomakers.Ze hebben ook een apparte presentatiestijl.

                          XMmanchester

Het Engelse alternatieve jongerenstation Xfm in Manchester heeft Pete Mitchell aangetrokken als nieuwe ochtenddeejay.De voormalig Virgin Radio en huidig BBC Radio 2 deejay zal elke werkdag tussen 7 en 11 uur te horen zijn op het station. Mitchell vervangt hiermee Mike McClean, die het station inmiddels verlaten heeft. McClean presenteerde sinds juni 2008 de ochtendshow op Xfm in Manchester.


         michel

                                     Pete Mitchell (foto: bbc.co.uk)
        

Pete Mitchell begon zijn radiocarrière in 1986 als sportverslaggever bij Red Rose Radio (nu Rock FM)  in Preston. Drie jaar later verhuisde hij naar Key 103 in Manchester, waar hij onder meer de middagshow presenteerde. Hier leerde hij ook Geoff Lloyd, waarmee hij tien jaar lang het duo ‘Pete & Geoff’ vormde. Acht jaar hiervan waren ze op Virgin Radio te horen. Eerst in de middag, maar na enkele jaren verhuisde het duo naar de ochtend. Eind 2005 kwam er een einde aan de samenwerking tussen Mitchell en Lloyd. Lloyd besloot bij Virgin Radio (nu Absolute Radio) te blijven, terwijl Mitchell aan de slag ging bij BBC Radio 2.

         manchesterfm

Vanaf maandag 15 juni zal Mitchell te horen zijn als ochtenddeejay op Xfm in Manchester. Hier zal hij elke werkdag tussen 7 en 11 uur te horen zijn, pal voor radioveteraan Richard Skinner, die elke werkdag tussen 11 en 15 uur achter de microfoon kruipt.

De overstap van Mitchell naar Xfm betekent ook de terugkeer van ‘Razor Cuts’ op de radio. Jarenlang presenteerde hij dit programma, vol met nieuwe muziek, live optredens van artiesten en favoriete hits van artiesten, op Virgin Radio, maar sinds zijn vertrek eind 2005 verdween Razor Cuts uit de ether. Razor Cuts zal elke zondag tussen 18 en 20 uur worden uitgezonden op zowel Xfm in Manchester als Xfm in Londen.

                               xfm manchester

Op BBC Radio 2 zal zijn plek op zondagochtend tussen 3 en 7 uur overgenomen worden door Richard Allinson (de eerste twee uur) en Emma Forbes (de laatste twee uur). Allinson is al sinds 1997 een vertrouwd geluid op BBC Radio 2. Hij presenteerde op het station onder meer de avondshow en een show op zaterdagmiddag. De laatste jaren was hij vooral als invaller te horen op de zender. Forbes, dochter van actrice Nanette Newman, was eerder werkzaam voor Heart 106.2 in Londen en Capital FM, eveneens in Londen. In 2005 was ze nog korte tijd op Virgin radio te horen.

Overigens zal ook Zoe Ball een vaste plek in de programmering van BBC Radio 2 krijgen en wel op zaterdagochtend van 6 tot 8 uur. Eind vorig jaar was ze nog te horen als invalster voor de geschorste Jonathan Ross. Eerder was Ball, vrouw van DJ Norman Cook (FatBoy Slim), werkzaam voor Xfm in Londen en BBC Radio 1.

pinkend sterretje  Website Xfm Manchester

listenliveLuister live mee ( gelieve, eventueel wél een Engelse postcode in te typen -bv. NW8 7LB) !

          manchester

                              Radiostudio XfmManchester  (auteur foto niet bekend)

RadioNL                 Radio NL

tijdsbalkje rood

            

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio PROS Muziekmuseum van vandaag

De speellijst van het Radio PROS Muziekmuseum vandaag

Het Radio PROS Muziekmuseum (semi non-stop) kan u beluisteren tussen 12 en 14 uur iedere zaterdag (live uitzending !)! via de frequentie 105.8 FM.Het kan ook wereldwijd via de livesteam (Winamp MP3).Gewoon rechts op deze blog effen (op het radiootje) muisklikken en je bent er !

Plaataanvragen en suggesties mogen en kunnen via pieter@radiopros.be .In de mate van het mogelijke voldoen we zeer graag aan uw (radio) wensen.We verwittigen u zelfs wanneer de plaat aan bod komt ! Hou wél rekening met het woordje 'museum'.Groetjes komen niet direct aan bod (daar zijn de groetjesprogramma's voor) maar er zijn altijd uitzonderingen die de regel(s) kunnen omzeilen bij specale aangelegenheden.Ook 78-toerenplaten zijn toegelaten,we beschikken over een vrij groot platenassortiment!

                                        Deel 1 tussen 12 en 13 uur

        1)Adessa Harris-A Rocking' Good Way-1960
        2)Brenda Lee-Baby Face-1959
        3)Sara Vaughn-Broken Hearted Melodie-1965

        4)Peter Holm-Monia-1967
        5)Mireille
Mathieu-Martin-1969
(B-kantje)
        
6)Jo Leemans-Diep in mijn hart-1959

        7)Hank Mizell-Kangoroo Rock
        8)Cliff Richard & The Shadows-Sea Cruise-1959
        9)Sleepy La Beef-Rock & Roll Ruby-1973

      10)Champagne-Oh Me,Oh My,Goodbye-1977
      11)George Baker Selection-Morning Sky-1975
      12)Maywood-Liamane-1980 (Spaanse versie)


     
13)David Garrick-Dear Mrs.Applebee-1966
      14)Christian Vidal-Angelique
      15)Robin Sarstedt-Let's Fall In Love-1976

      16)Helen Shapiro-Look Who It Is-1964
  
 

                                            Deel 2 van 13 tot 14 uur  

                                     Nummer één hits in Vlaanderen     

       1)The Beatles-She Loves You-1964
       2)The Sweet-Funny Funny-1971
       3)Creedence Clearwater Revival-Proud Mary-1968

       4)The Hollies-Sorry Suzanne-1969
       5)Pat Boone-Speedy Gonzales-1962
       6)Shocking Blue-Venus-1969

       7)London Beat-I've Been Thinkin About You-1990
       8)Roy Orbison-You Got It-1989
       9)Elvis Presley-It's Now Or Never-1960

     10)Peret-Borriquito-1971
     11)Billy Swan-I Can Help-1975
     12)Procol Harum-A Whiter Shade Of Pale-1967

     13)The Pebbles-Seven Horses In The Sky-1969
     14)Christy-Yellow River-1970
     15)Frank Sinatra-Strangers In The Night-1966

     16)Barry Ryan-Eloïse-1969

Tijdsbalkje
       

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Live op internet...de trouwplechtigheid !

Live op internet...de trouwplechtigheid !

                              webcam

De moderne technologie kent geen grenzen meer en het internet kan nu gaan dienst doen als een soort van Eurovisie trouwplechtigheid, of is het nu in mondovisie? Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, even afstemmen op internet en inloggen.Via uw (eventuele) digitale pas zou dat al kunnen of zelfs met uw token als het moet. Overigens ook een goed idee voor de doopplechtigheid,de eerste communie, het vormsel en als het moet ook de begrafenisplechtigheid! Nu het is ook niet gratis maar er kan (weer) geld gaan verdiend worden.Brood op de trouwplank... We lazen het volgend stukje in het Nederlandse dagblad AD en het leek ons leuk om het ook eens mede te delen op deze blog.Het is ook niet zo alledaags...

          huwelijk

.
In Zoetermeer is het vanaf 1 juni (maandag a.s. Pinkstermaandag) ook mogelijk een huwelijksvoltrekking in de raadzaal live op internet te volgen. De gemeente biedt het aan als extra service voor mensen die niet bij de plechtigheid aanwezig kunnen zijn, maar die toch graag getuige willen zijn van het bijzondere moment.

Het gaat dan bijvoorbeeld om een zieke oma of een tante in Canada.

De service, waarbij er in de raadzaal wordt gefilmd, is niet gratis. Het is volgens een woordvoerder van de gemeente echter nog niet bekend hoeveel het precies gaat kosten.

De plechtigheid is overigens niet voor iedereen te zien, alleen voor de mensen die van het bruidspaar een speciale inlogcode hebben gekregen.

Er worden in Zoetermeer elk jaar ongeveer 450 huwelijken voltrokken. Bruidsparen kunnen in de stad kiezen uit 45 trouwlocaties. Het gaat onder meer om Dutch Water Dreams, Snowworld, het Stadsmuseum en Estupendo Plaza.

De raadzaal is de duurste locatie. Trouwen kost hier 316 euro op maandag tot en met vrijdag en 474 euro op zaterdag.

Op één moment in de week, dinsdag tussen 9 en 9.30 uur, kan het jawoord in de raadzaal gratis worden gegeven.
.
          nonkel tante in bourundi
.
Tenslotte
Of het een succes zal worden?Afwachten want misschien moeten er zelfs uitzend/auteurs rechten geheven worden...omdat tante Isidora en Nonkel Nestor in Bouroundi kunnen meekijken én luisteren naar 'I Have a Dream'...
Of je de uitzending in uitgesteld relais kan volgen (of de ingekorte/gecensureerde versie) is ons evenmin bekend.
Een tip misschien om de eventuele kosten te dekken.Zoek een paar sponsers en steek er tussendoor ook een reklamespotje in.Het is natuurlijk ook maar een (modern) idee!
En dan toch nog een net binnengelopen extra berichtje !
.
In de lucht mag je NIET trouwen !
.
De Britse lowcostluchtvaartmaatschappij easyJet, die aan zijn klanten de mogelijkheid wou bieden om te trouwen in volle vlucht, moet nu afzien van dat plan. EasyJet kreeg van de autoriteiten geen toestemming voor het project.
.
EasyJet had hiervoor een verzoek ingediend bij de gemeente Luton, een stad ten noordoosten van Londen waar zich de hoofdzetel van het bedrijf bevindt.

Luton gaf echter een negatief advies en verklaarde dat zulke "verenigingen" niet zijn toegestaan door de wet.
.
          easy

 
EasyJet is "teleurgesteld". "Het lijkt erop dat ambtenaren de droom van talrijke personen, die wensen te trouwen in de lucht, hebben gesaboteerd", klinkt het
.
AD                                                               logo-ad
.
tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende